reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Cieszę się ,że Ali w porząsiu jednkak oby tak dalej:tak:Krzysiu i Leo też nie chorujcie:no:Zdróweczka:tak:.Ja to nie chcę ani cycków ani szynki .Jestem super jak na własne swoje starcze lata;-)no do zrzucenia może tak z 5 kg jakby co to się wytnie:-).Kugela po co te odchodzenia .Ja was wszystkie lubię :tak: niepotrzebne te wygłupy :no:WRACAJ

Natalka - żebyś wiedziała - a jak zasnął u mnie na rękach wtulony w szyję, to po prostu wiedziałam - kocham bycie mamą!

Fiore - zdrówka dla Leo!

DrAsia - wycałowałam tak, aż piszczał

andav - zdrówka dla synka!

Mysioooo :-D:-D:-D- wróciłaś, odpisałam Ci ostatnio - chłop przesyłki nie wziął eh... Mój też pyskuje, tupie i pokrzykuje... Nerwy nieraz takie pokazuje, że w szoku jestem - takie małe, a tak się kłóci! Co do cycków - po raz kolejny proponuję Ci troszkę swoich - nie słuchaj Olisi i Flaurki, moich starczy na nas dwie i jeszcze aga7151 się załapie!

Suzi - &&& za Aliego - cały czas zaciskam! Pisałam nawet smsy do Ciebie... ;*

Olisiu ok 5-7. ale teraz chce to utrzymać, bo ostatnio ze szczęscia pochłaniałam mega duzą ilość słodycz co dało kilka kg na +:angry:

A jak serce u Ciebie z wagą? i kg? No i jak cwiczonka?

Ps. teraz spojrzałam na suwaczek :zawstydzona/y:
U mnie magiczne 65, a magiczne bo licze ze zamieni sie w 55:-D

O rzesz ja szalona! z nerwów byłabym zapomniała!!! Mamy ZĘBOLKA !!! Tadam!

Ostatnia edycja:
Suzi gratki dla Aliego :-) teraz będzie mógł uskuteczniać gryzienie mamy :p mój jak mnie dziabnie w paluch ,nos , czy brodę to uuuu :-p nie raz miałam ochote krzyknąć :-p

reklama
Do góry