reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Flaurka, wszystkiego najlepszego :-) - jesteś, a myślałam, że całkowicie odpuściłaś sobie forum - tak przynajmniej zrozumiałam z posta z tematu rozwoju...:-)

reklama
Flaurka super urodzinki na sali zabaw razem z mężem i synkiem:-):-Dno pewnie ,że piski kilku dzieciaków to lekka przesada podczas relaksacji ale cóż to nie był film tylko dla dorosłych:-):eek:.Wieczorkiem pewnie mężuś dokończy czas relaksu;-)

Flaurka - 100 lat :) szczęścia, radości i spełnienia marzeń :) Och, napilabym się winka, ale póki co to mogę iść i antybiotyk sobie wypić :-p Co do relaksu - nie mów hop, nie wiesz jeszcze co Leszek przygotował :-p

Mój mały nadal odseparowany - z prostego względu - on nadal kaszle, więc nikt go nie wyniesie na dwór, nawet do auta, żeby przywieźć, bo miło, że mu się poprawia, a ja kaszlę i mam zawalone zatoki, więc Maciek nie da mi wyjść z domu, nawet do auta... No i masz, jeszcze trochę rozłąki nas czeka... No nic, dopadło nas tak, że ja po 3 dniach leżenia dzisiaj się zwlekłam i po wzięciu prysznica siadłam w łazience na podłodze i sapałam, jakbym wbiegła na 10 piętro po schodach. Obiadu nie robiłam - Maciek gotował, nie zmywałam, nie sprzątałam, nie mam po prostu siły. Dawno żadna choroba mnie tak nie wycieńczyła, nie wiem, co się ze mną dzieje :no::no:

Dziewczyny zrobiłam placek przekładany budyniem miksowanym na krem z masłem i z polewa krówkową bo taką miałam w domu - i obiecuję - zaraz zjem pół blachy!!!!

Anik, współczuję choroby, ale jak pisze Azula, zaraz przejdzie.

kattul, my dokupiliśmy tylko siedzisko spacerówki, bo rame mamy od gondoli. Navington – Producent Wózków Dziecięcych i Akcesoriów do Wózków zobacz w zdjęciach, tylko my mamy kolor red sea. Jak przyjdzie to wstawię zdjęcia.

reklama
Do góry