reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Czarnula trzymaj się i pomyśl o tym, że Twoje dzieci będą tylko wtedy szczęśliwe jeśli Ty będziesz szczęśliwa. Trzymam za Ciebie kciuki i mocno ściskam.

Zanetaa - ja też nie jestem za Tym aby dziecko więzić i zamykać, ale jak 15 minut pobawi się samo to tylko lepiej dla niego. Oczywiście jeżeli dziadki "wrzucają" je do kojca na 2 godziny i wyjmują tylko na karmienie to rzeczywiście coś jest nie halo, ale ja ogólnie jestem za uczeniem samodzielności. Aczkolwiek Kubie kojca nie kupiliśmy i nie zamierzamy kupować więc po prostu zwracamy uwagę żeby krzywdy sobie nie zrobił, ale nie siedzimy cały dzień koło niego tylko staramy się żeby chociaż chwilę sam się bawił. Jak młodego uczyłam tego żeby sam potrafił zasypiać to rodzice i mąż mi zarzucali, że płacze. Pięć dni popłakał, a teraz odkładam go do łóżeczka, przeczytam bajkę i wychodzę z pokoju, a on sam zasypia bez marudzenia.

Pieszczoszka – wszystko ok :tak: U nas dzisiaj podobnie :-)

Dziewczyny tak jak obiecałam zamieszczam info o tej maści na odparzenia, którą przepisała nam lekarka. Zamieszczam zdjęcie bo za bardzo pisma lekarskiego nie potrafię rozczytać, a nie chcę błędu zrobić. Nam ta maść bardzo pomogła i nadal czasem jej używamy. Od razu zaznaczam, ze przepisał ją lekarz, a wiadomo odparzenie odparzeniu nierówne więc lepiej się dopytać lekarza albo farmaceuty co i jak. Może komuś to pomoże.

2013-01-25 11.18.14.jpg

Hej dziewczyny,

do choróbska mojemu dziecku doszło ząbkowanie :sorry::sorry::sorry: prawa dolna dwójka już wyszła - więc jest wesoło. A ja rano obudziłam się zakatarzona :dry: gardło mam strasznie wysuszone i nie umiem sobie z tym poradzić - czym można je trochę nawilżyć?

Przepraszam,przeczytalam tylko po lebkach,ale glowa nie funkcjonuje.
Czarnula badz silna.Jestem z Toba mentalnie,ale jestem.Przesylam Ci moc pozytywnych wibracji i mysli.Niech w Twoim zyciu znajdzie sie miejsce dla szczescia,poza szczesciem z posiadania dwoch wspanialych synkow! PRZYTULAM MOCNO cala Wasza Trojke!!!
Chorujace,zabkujace,trzymajcie sie dzielnie,nie poddawajcie sie,walczcie!
Ja dzis jestem nie do zycia.Rano nie chcialam jechac na e.r.po tym jak zaslablam,bo i tak by mi nic nie zrobili.Dzwonilam do lekarza,kazal mi wziasc moje kropelki na podniesienie cisnienia i jakos doszlam do siebie.Wczoraj mielismy pochmurnie i szaro,a dzis slonce pelna geba i taka zmiana cisnienia,mnie dobila calkowicie.Zreszta Leo i Ness tez to zle odbieraja,bo oboje nie dosc ze przespali cala noc,to jeszcze teraz spia od prawie 3ech godzin.S poszedl na szkolenie 4h,wiec ulga,ze czuje sie ciut lepiej teraz.Za to kregoslup na razie nie boli,a to naprawde super sprawa!
Za szybko pisze,wiec sie jak zawsze rozpisuje.Otoz mam pol wiadomosci.Jak pojdzie dobrze,podpiszemy dokumenty i ogolnie zalatwim wszystko,to za miesiac z kawalkiem bedziemy na nowym mieszkaniu.Tak,znalezlismy jedno,odpowiednie,nie idealne,ale takich nie ma.Jak pojdzie zle,to szukamy dalej.
A teraz uciekam,bo nie chce siebie i Was przemeczac.Trzymajcie sie!

reklama
Czarnula co wart taki chłop co ma was w D?Nie płacz jesteś silna i dzielna:tak:A my wszystkie tu na bb jesteśmy całym sercem z Tobą:tak:.U nas też nocka średnio na jeża:crazy:Dzień zapracowany więc po łebkach podczytałam.&& za wszystkich w potrzebie

Do góry