reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

anik - kiedy malz wychodzi z dzieciem sam na spacer choc na pol godziny abym mogla cos wiekszego porobic w mieszkaniu to choc jestem zajeta i tak sie stesknie, wiec rozumiem, ze Ty przy takiej dlugiej rozlace chodzisz po scianach :-(

Nasz pies nie ma wplywu na raczkowanie (za to choinka bardzo, dlatego jeszcze stoi :-p) - obecnosc futrzastej-ogoniastej jest dla dziecia tak naturalna, ze az spowszedniala :confused2:

Justynamilka, anik, fiore - kurujcie sie!!!

reklama
O, ja muszę swoją choinkę rozebrać... Nie robi większego wrażenia na moim dziecku - dla odmiany... Normalnie siedzę, oglądam tv i słyszę płacz małego z sypialni :eek: Sfiksowałam...

używałam/używam pampersów dada z biedro. i nigdy Laura nie miała odparzeń !!! Kupiłam pampersy play and sleep czy cos takiego(pomarańczowe) i tak mi Laure odparzyło ,że szok :-(cała pisiunie ma czerwoną a pupcia cała w krostkach :-(

andav - my mamy panele i nasz na nich zasuwa wolniej niz po materacu czy linoleum ale sobie radzi :-) Psu sie za to lapy rozjezdzaja i jak sie rozpedzi to jedzie ruchem slizgowym :-)

Pieszczoszka jeśli chodzi o sleep&play to ja też ich używałam, ale chyba tylko przez pierwsze 3 miesiące. Potem zauważyłam, że chyba młody był większy, robił większe siuśki i u nas już się nie sprawdzały bo przeciekały. Zresztą jak rozmawiam z koleżankami to te, które ich używały to też maks do rozmiaru 3. Przeraziło mnie też to, że na skórze pojawiały się takie małe kuleczki - jakby ten żel z pampersa wyciekał. U nas praktycznie wszystkie się sprawdziły i dady, i rosmanowskie i happy. Teraz w sumie używamy pampers active - zawsze jak są w promocji to kupuję więcej i wychodzą cenowo tak samo jak dady.

ja sprawdziłam jeszcze te pampers premium care-były rewelacyjne ale na promocji to ich chyba nigdy nie ma:(
Na razie dalej będe jechać na dadzie bo nigdy nie przeciekła i nie odparzyła pupki..

reklama
Pieszczoszka a gdzie kupiłaś Sleep&Play za 22 zł.? Bo ja zawsze ponad 30 zł. za nie płacę, a akurat Krzysiowi się skończyły, to skoczyłabym mu kupić.

Do góry