reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Sporo piszecie.Dla Alego i suzi && zdrówka:tak:.As Kuba dzielny chłopaczek i jak szybko umie się znaleźć w nowej sytuacji:-D.Zaneta ,a ja bym samą podpaskę dyskretnie na wierzchu przy CO zostawiła niech się dziady napatrzą;-).Pieszczoszka moja pije niewiele ale raczej kaszki nie samo mleko mi bebiko starcza na 5 -6 dni gotuję na nim laną kluseczkę i daję z kaszkami ryżowymi kleikami itp.Jajniki mogą Cię boleć z przeziębienia.Wszystkim chorującym życzę zdrówka.PS Amelka wczoraj wieczorem złapała się cycka tzn 1 minutę to trwało ale ja i tak się cieszę bo jakieś przeciwciała pewno wypiła:-)

reklama
Witam sie i ja

u nas nocka znowu srednia bo maly przez katarke znowu marnie spał , o 3 podbudka i oczy jak 5 zł :eek: potem po 6 znowu i tez był jakis płaczliwy , jesc nie chcial , jakos go uspilam i do 9 jeszcze ponynalismy . Obudzil sie całe szczescie w lepszym humorze . Dzisiaj po 13 do lekarza zobaczymy czego sie dowiemy nowego.

Anik
dla Krzysia naj naj naj :***

Dusia i inne chorowitki duuuuzo zdówka i cierpliwości :***

Pieszczoszka mój pije 3 razy dziennie mleko ale z dodatkami i mysle ze przez dłuzszy czas tak juz zostanie a moze sie nawet zmneijszy do 2 razy. poki co przez ta chorobe wypija mniej niż normalnie. a nam bebiko starcza tez jakos na 5-6 dni .
Ja tam na dole normalna bo cc miałam :-D a z jajnikami nie pomoge ,przejdz sie do lekarza niech ci usg zrobi. No w owulacje moga boleć ale 2 razy w miesiacu raczej jej nie masz .

Nie wiem co komu jeszcze bo jestem zakręcona od samego rana przez ta nocke .

miłego dnia wszystkim :****

As - ja Cię podziwiam, bo w takiej sytuacji nie dałabym rady, znaczy takie problemy z dzieckiem. ile to musi kosztować cierpliwości i sił praca z Kubą.. mnie to po prostu przeraża. dobrze, że Kuba ma taką mamę!

azula - uwielbiam Cię:) pomysł niezły, ale jednak się nie odważę i wiadomo - później będzie jazda, że robię w domu "syf i malarię" :) myślę, że zorientują się za kilka miesięcy, że jednak mi brzuch nie rośnie, bo "już urósł jak na drugi, trzeci miesiąc", i co z tego, że wtedy nie widać, a mnie samej brzuch rośnie od 5m? oni wiedzą lepiej:)

Pieszczoszka - gdzieś o tym pisałam... hmm.. na rozszerzaniu diety?
oczywiście, że dzieci będą jadły mniej mleka, dojdzie do 2razy dziennie na śniadanie i kolację (plus oczywiście np. kanapka). tyle smacznych rzeczy jest na świecie, a Ty jej każesz jeść mleko? tak właśnie pomyśli:p
Bartek odrzucił butelkę jak skończył roczek, bo chciał jak my pić ze szklanki i od tej pory nie tknie mleka, bo mleko było ściśle związane z butelką, nie pomagało nic - mleko czekoladowe, waniliowe,kakao, z kubka, szklanki - nic. dlatego teraz Hani robię czasem mleko i daję do picia z kapka żeby mi nie powiązała mleka z butlą i nie odrzuciła jak Barti.

Dziewczyny, czy któraś z Was może próbowała mleko następne Babydream z Rossmana ( jeśli juz o tym było tp przepraszam)? Ma dobrą cenę (tak jak i obiadki i deserki) ale chciałam zapytać czy któraś je podaje?

Witajcie :)

Noc cudna :) z nami w łóżku, ale nieważne, wyspałam się!!! :)

Dziękujemy za buziaczki i życzonka - te 8 miesięcy zleciało tak szybko, że aż nie do uwierzenia...

dusiu - nie pomogę, bo my na Bebiko2...

Buziaczki :)

Mój pije mleko 3 razy dziennie. No i kaszka z mm na wieczór... Puszka 800g starcza mi spokojnie na prawie 2 tyg:) Pamiętam czasy kiedy taka puszka wystarczała na 4 dni... Ale był głodomor:)

Dusiu mój tylko Bebilon pije, a innego nie próbowałam nawet, ale trzeba będzie znaleźć jakiś tańszy zamiennik, bo prawie 50 zł za puszkę to trochę dużo:((

Żanetko Twoi dziadkowie po prostu w kabarecie mogliby występować:) Nie oni Twoje dzieci żywią, nie oni je ubierają, więc nie oni będą decydować o ich liczbie:) A zdjęcie zrobi mój mąż za chwilę i jak wróci do domu to je wrzucę:) szkoda by było jabyś się udusiła:)

Jutro już dzień 0... Ale mi będzie Was brakować. Czuje się trochę jakby ktoś mi przyjeciela zabierał:(((

Anik dla Krzysia* swoją drogą nie bardzo się orientuję więc jakbym coś przeoczyła dla wszystkich dzieciaczków buziaczki:-).Ja też nie pomogę u nas w okolicy nie ma Rossmana jest biedronka ,i my też na Bebiko2 lecimy:tak:

Chyba zaryzykuje z tym mleczkiem, do tej pory jak dawałam jej mm było to też bebiko 2. To z Rossmana kosztuje bodajże 16zł ale jest go więcej niz bebiko. Obiadki z Rossmana jej podchodzą więc może i mleczko też zasmakuje:)
Wszystkiego naj dla Krzysia:)

reklama
Przywitam sie po dlugim czasie i tutaj- ja was czytam oczywiscie tylko z tym pisaniem kiepsciutko :zawstydzona/y: Dziekuje wszystkim co o mnie pytaly- milo mi bylo to czytajac :*******

Suzi kochana ja za was trzymam nieustajaco &&&&&&&&&&&& -jak dlugo jeszcze beda was sie te choroby trzymaly :-(
Zaneta- dzeikuje za Greya :*
Olisiaa ja tez poprosze o dietke:tak:
Flaurka nie uciekaj- ja cie lubieeeeeeeeeeeeeeee i nie zniose twego braku :no::-:)-:)-:)-:)-( i spoznione gratulacje dla narzeczonej :*

Jeanta i dla ciebie gratulacje z okazji brzuszka :tak: oj to rzeczywiscie moze byc dziewczynka bo skoro w sama owulke trafiliscie to bardzo duze prawdopodobientwo- tez chce miec coreczke jeszcz i wlasnie slyszalam ze jak sie w owulke strzeli to bedzie dziewczynka- zobaczymy czy sie u was sprawdzi :-p:tak:

A co u Drasi???????? dawno jej tu nie bylo :(
My tez chorzy- ja lecze przeziebienie i emigracyjna depreche- mlody zapalenie oskrzeli po raz x-ny wiec wszystkim chorym zycze zdrowia!!!

Ostatnia edycja:
Do góry