reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kasiula poszło
Suzi zdrowka dla Was
Suse zdrowka i zeby reszta roku byla lepsza
Zaneta zdolnego masz synka, niech sie uczy jezykow jak tylko chce.
Fiore Viki miala na urlop jechac.
pieszczoszka napewno przesadzasz z tym pasztetem.
U nas dzis byla piekna pogoda wiec dlugi spacerek z malym zaliczylismy. Jasko kombinuje jak wstac ale jeszcze mu nie wychodzi za to jak siedzi to przechyla sie do ozycji na raczkowanie ale raczkowac nie potrawi jedynie do tylu.
Dzis ladnie i bez placzu usnol moze mu tak juz zostanie.
Suse zdrowka i zeby reszta roku byla lepsza
Zaneta zdolnego masz synka, niech sie uczy jezykow jak tylko chce.
Fiore Viki miala na urlop jechac.
pieszczoszka napewno przesadzasz z tym pasztetem.
U nas dzis byla piekna pogoda wiec dlugi spacerek z malym zaliczylismy. Jasko kombinuje jak wstac ale jeszcze mu nie wychodzi za to jak siedzi to przechyla sie do ozycji na raczkowanie ale raczkowac nie potrawi jedynie do tylu.
Dzis ladnie i bez placzu usnol moze mu tak juz zostanie.
anik.
Mama Krzysia :)
Mam postanowienie - oduczam syna zasypiania przy szumie, wprowadzam to: Hemi Sync- Sleeping through the Rain - YouTube lub to: Inner Journey - YouTube
Sama przy tym nieźle się relaksuję ;-)
Sama przy tym nieźle się relaksuję ;-)
wpoldo 1 w nocy i zadnych oznak zmeczenia... Wczoraj zasnal wpoldo 2 a malz, balwan, poszedl potem z psem i szwedal sie u nia po ciemku do 3. Nawet psiuta (choc z gatunku nie do zdarcia) srednio sie cieszy na te nocne markowanie
anik - muzyka (wszelaka) naszego zaciekawia a nie usypia
anik - muzyka (wszelaka) naszego zaciekawia a nie usypia
Yolanta
Kicia
kugela - pocieszę Cię. Gabryś też imprezuje, a wczoraj po 2 zasnął ;-)
anik.
Mama Krzysia :)
As rozumiem, że w aktualnej jest beton nie do przebicia po prostu?
Moje drogie panie... mój już śpi
Moje drogie panie... mój już śpi
Yolanta
Kicia
anik. a kopa w zadek chcesz? Po współczułabyś
...zwariuję z tym moim wampirem.
...zwariuję z tym moim wampirem.
reklama
fiore
Fanka BB :)
As & za zmiane szkoly.
Suse bedzie dobrze,zapalenie jak piszesz "oskrzelikow" (bronchiolite-u nas) przechodzila V majac 10msc.Nie zostalismy nawet w szpitalu,ale u nas bylo bez goraczki.Stosuj sie do kazdego zalecenia lekarza i zobaczysz,ze szybko przejdzie.Ja w to wierze,dochodzcie do siebie i &&&.Mocno przytulam i Ciebie i Malenka i Reszte Rodzinki.
Aga ja wiem,ze Wikasik pojechala na urlop,mam z nia kontakt poza internetowy,ale pisalam i pisalam sms i nic,stad nie wiedzialam gdzie szukac czy moze cos napisala na forum,ze ma problem z telefonem...no chyba,ze ja sie juz pogubilam
Moje panie,a ja juz nie spie od 2:30,reszta Rodzinki spi w najlepsze.W dzien sobie odespie.Poszlam spac bardzo zla na mnie sama,spalam krotko i zle.I teraz mam powazne pytanie,te ktore biora pigulki anty,czy zdarzylo Wam sie miec "humorki" hormonalne?Ja jestem dopiero po 1szym opakowaniu,przede mna tylko kolejne 2 msc tabsow,ale chcialabym sie dowiedziec jak to jest.Dziekuje za odpowiedzi.
Suse bedzie dobrze,zapalenie jak piszesz "oskrzelikow" (bronchiolite-u nas) przechodzila V majac 10msc.Nie zostalismy nawet w szpitalu,ale u nas bylo bez goraczki.Stosuj sie do kazdego zalecenia lekarza i zobaczysz,ze szybko przejdzie.Ja w to wierze,dochodzcie do siebie i &&&.Mocno przytulam i Ciebie i Malenka i Reszte Rodzinki.
Aga ja wiem,ze Wikasik pojechala na urlop,mam z nia kontakt poza internetowy,ale pisalam i pisalam sms i nic,stad nie wiedzialam gdzie szukac czy moze cos napisala na forum,ze ma problem z telefonem...no chyba,ze ja sie juz pogubilam
Moje panie,a ja juz nie spie od 2:30,reszta Rodzinki spi w najlepsze.W dzien sobie odespie.Poszlam spac bardzo zla na mnie sama,spalam krotko i zle.I teraz mam powazne pytanie,te ktore biora pigulki anty,czy zdarzylo Wam sie miec "humorki" hormonalne?Ja jestem dopiero po 1szym opakowaniu,przede mna tylko kolejne 2 msc tabsow,ale chcialabym sie dowiedziec jak to jest.Dziekuje za odpowiedzi.
Podziel się: