reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Dzien dobry :)
Tak mało piszecie,że nie mam problemów z nadrabianiem :)
U nas już jest czwarty ząbek,mamy dolne jedynki i górne dwójki czyli dokładnie w takiej samej kolejności jak Natasha ząbkowała-na wampirka :-) Jakiegoś mega wielkiego marudzenia tym razem przy tym ząbku nie było natomiast na skórze miał masakrę :( No ale już jest dobrze,tzn lepiej :)
Zaraz się biorę za ogranianie chaty,a jak dzieciaki pozwolą to może trochę Greya poczytam,zaczęłam te trzecią część i jak na razie to fajnie się zapowiada :)

reklama
Ale niektóre kobiety mają super..
Mam koleżankę i rodzi początkiem stycznia i przytyła tylko 9 kg!!! nie ma rozstępów ani nic i super wygląda ..Jak ja zazdroszcze.... czemu ja tak ciąży nie przechodziłam ???

Pieszczoszka a ty ile ostatecznie w ciąży przybyłaś? Myślę, że dużo zależy od stylu życia sposobu spędzania wolnego czasu, nawyków żywieniowych, predyspozycji genetycznych.

katasza ponad 20 kg a moja mama jak była ze mną w ciąży to w dniu porodu miała na plusie 9kg.
A ta koleżanka całą ciąże siedzi w domu na 4 literach i tylko 9 kg na plusie masakra!!!
A ja dość dużo sie ruszałam i kij z tego

Widać natura sprawiedliwa nie jest.
Ja w ciąży przytyłam do dnia porodu 11 kilo a do teraz schudłam 21. Rozstępów mi nie przybyło, stare się nie pogłębiły. Też siedziałam w domu, ale 3 razy w tygodniu ćwiczyłam jogę.

Ja przytylam 11 kg i zadnego rozstepa!! Ciekawe jak w drugiej ciazy!! Tego sie najbardziej boje :( bo rozstepy raczej zostaja na zawsze :( :( Chlopy to jednak maja dobrze :D

Dobry :-)
Faktycznie malo piszecie skoro ja jestem w stanie nadrobić :-D

Wiecie co wczoraj wlożyłam małemu do buzi palca(macalam po dziasełkach) a tam z tyłu ma cos ostrego:szok: ale tak mocno w tyle, po prawej stronie. Czy to ząb:confused::szok: jest to tak gleboko ze nie mam mozliwosci obejrzec co to takiego :baffled:
No i Alutek nauczył sie polerowac podłogę tyłkiem, tzn siedzi (nozki w literke v) i odsuwa sie rękami i oto tym sposobem jezdzi chłopina(tyłem) od sciany do sciany. W zwiazku z tym przydlo by sie wypastowac podłogę :-p Jeszcze nie opanował jak jezdzi sie do przodu, nie ma tyle sily w raczkach:-D

Ja w ciąży najpierw schudłąm 5 kg potem przytyłam 9 :p do tej pory mam 16 kg po porodzie... Jedni by się cieszyli, ja płacze bo wszystkie spodnie obcierają mi biodra do ran a brak tkanki tłuszczowej powoduje u mnie tragiczne marznięcia :/

reklama
Do góry