reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Seba na razie jeździ po aptekach i pyta o te tabsy . Był już w 3 i tego nie maja... zajebiście na prawde!
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
wychodzi nie płodne..
azula
Fanka BB :)
Pieszczoszka ja jestem wierząca i akurat na ten temat było w niedzielę u nas w kościele kazanie.Chrześcijanie nie zabijają (sam ksiądz powiedział ,że chodzi o te właśnie tabletki po te zabijają,a nie o antykoncepcyjne )wiem różni ludzie mają do tego różne podejście ale jakby ciąża to od samiuśkiego początku to jest człowiek i w nim już zapisane jakie będzie mieć oczy ,wzrost płeć itp.Ja Ci życzę byś w ciąży nie była jeśli ona nie jest w planie .Zresztą ja nie jestem niczyim sumieniem i tak zrobisz jak uważasz.@ życzę
Yolanta
Kicia
Hehehe no jeszcze trochę. Jak nauczy się czytać to będę musiała zacząć niektóre książki chować i na cenzurowanym Póki co niech się bawi i maca okładki, póki ich nie drze
Swoją drogą ten de Sade to nie taka tragedia. Spodziewałam się czegoś bardziej pikantnego. A on po prostu racjonalizuje kazirodztwo, tudzież opisuje dziwne zbiegi okoliczności. Albo ja jakaś nieczuła jestem, albo to wcale nie takie straszne ;-)
Pieszczoszka - ja bym leciała do ginekologa, jakiegokolwiek byle szybko i po tabletkę. Nawet jeśli dość drogo, to taniej niż dziecko, a tego z tego co piszesz nie chcesz.
Swoją drogą ten de Sade to nie taka tragedia. Spodziewałam się czegoś bardziej pikantnego. A on po prostu racjonalizuje kazirodztwo, tudzież opisuje dziwne zbiegi okoliczności. Albo ja jakaś nieczuła jestem, albo to wcale nie takie straszne ;-)
Pieszczoszka - ja bym leciała do ginekologa, jakiegokolwiek byle szybko i po tabletkę. Nawet jeśli dość drogo, to taniej niż dziecko, a tego z tego co piszesz nie chcesz.
Mam chwilkę Dzieciaki śpią już od 1,5 godz. Ogarnełam nieco chatę,ugotowałam obiad,pomyłam naczynia,wstawiłam pranie,poczytałam trochę. Lubię jak mam taką ciszę i spokój.
pieszczoszka @ życzę,ale ja też bym na Twoim miejscu postarała się o te receptę skoro tak bardzo nie chcesz mieć drugiego dziecka. Bo dni nie płodne w Twoim przypadku jak miałaś 2 okresy w ostatnim miesiącu czyli masz rozregulowany cykl czyli to słaby pewnik,ze nic nie zaskoczyło.
pieszczoszka @ życzę,ale ja też bym na Twoim miejscu postarała się o te receptę skoro tak bardzo nie chcesz mieć drugiego dziecka. Bo dni nie płodne w Twoim przypadku jak miałaś 2 okresy w ostatnim miesiącu czyli masz rozregulowany cykl czyli to słaby pewnik,ze nic nie zaskoczyło.
anik.
Mama Krzysia :)
Azula ja tez jestem wierzaca ale w tych sprawach bardziej ufam lekarzom, bo ksieza usiluja byc ginekologami, poloznikami, seksuologami, psychologami, politykami itd. A w kwestiach nalezacych do nich (afera z krzyzem) mowia "My nie mamy takich kompetencji". Pierw niech sie doedukuja...
Pieszczoszko serce wejdz na strone wpadka.pl - tam znajdziesz informacje co zrobic jesli nie uda Wam sie dostac tej tabletki. I nie daj sobie wmiwic, ze juz zabijasz dziecko - jesli zazyjesz ja teraz opozni owulacje i zagesci sluz. Dopiero zazyta pozniej nie pozwoli zagniezdzic sie zarodkowi.
Pieszczoszko serce wejdz na strone wpadka.pl - tam znajdziesz informacje co zrobic jesli nie uda Wam sie dostac tej tabletki. I nie daj sobie wmiwic, ze juz zabijasz dziecko - jesli zazyjesz ja teraz opozni owulacje i zagesci sluz. Dopiero zazyta pozniej nie pozwoli zagniezdzic sie zarodkowi.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dni nie płodne ponoć sprawdzają się przy regularnych okresach a moje takie nie są..
Umówiłam sie na jutro na 15 do ginekologa.Poprosze o recepte na te tabsy 72h i na anty.
dziecka bym nie usunęła ...a te tabletki pisze,że:
zagęszczają wydzieline tam w środku i utrudniają plemnikom dojście wiec to nie tabletki na poronienie
anik. dokładnie tak
Umówiłam sie na jutro na 15 do ginekologa.Poprosze o recepte na te tabsy 72h i na anty.
dziecka bym nie usunęła ...a te tabletki pisze,że:
zagęszczają wydzieline tam w środku i utrudniają plemnikom dojście wiec to nie tabletki na poronienie
anik. dokładnie tak
reklama
Podziel się: