reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

tabsy odstawiłam jakis czas temu. Tak cały ten zbiornik sie rozwalił !! i to durexy nie wiem jakim cudem ale wszystko poszło we mnie.... płakać mi sie chce . myłam sie chyba ze 20 razy:-(

a co mi lekarz zrobi ;/ ??
moja koleżanka wzieła tą tab. 72po a i tak zaszła..

reklama
Pieszczoszka, podstawowe pytanie,jezeli bys jednak zaszla w kolejna ciaza,to co myslisz zrobic?

Witajcie!
Mieszkanie calkiem calkiem,gdyby nie 90% negatywow:-:)-:)-(Trudno.Duzego wyboru nie ma,nie wiem co zrobimy,bo w warunkach jakich jestesmy to juz tylko wyjazd do PL mi sie nasuwa na mysl,a tego mojemu S nie zrobie w zyciu,chociazbym nie wiem jak wygladala sytuacja.Bo jestesmy Rodzina i przez wszystko przechodzimy razem.Zycie nie-je-bajka,jak ktoraj juz z Was to napisala.
Dobrze,ze mam super dzieci.Leo dzis tak smiejacy sie od ucha do ucha,az prawie ze smiechu popuscilam takie minki robil,chrzakal i jak swinka sie zachowywal,razem z siostra.Ubaw po same pachy :-pTo sa moje narkotyki,oni i moj Maz ;-)
Ide sie polozyc,bo krzyz dzis przeszkadza.Milego popoludnia i...spokojniejszego co poniektorym.

moze za pozno wziela co ???. jesli nie wezmiesz i nie sprobujesz to sie nie dowiesz.....wolisz czekac i nic nie zrobic ? jak chcesz Sylwia . to &&&& zebys nie zaszla , no moze nie bedziesz w ciazy. No ale ja na twoim miejscu bym pojechala mimo wszystko do lekarza.

ginekolog i pewnie prywatnie, bo na NFZ nie chcą dawać, próbuj, tabletka kosztuje koło 50zł, ale lepsze to niż ciąża, jeśli jej nie chcesz.. i policz dni płodne, bo może są kompletnie nie płodne.

ja nie wiem jak sie to liczy tym bardziej ze miałam 2 okresy w tamtym miesiacu!
przeczytałam cos takiego:

Wbrew rozpowszechnionej opinii, że receptę na Postinor Duo może wypisać tylko specjalista ginekolog, to taką receptę może wypisać KAŻDY lekarz, w tym lekarz stomatolog lub lekarz weterynarii.Opakowanie zawiera 2 tabletki i kosztuje ok. 55-85 PLN.

reklama
Do góry