reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
natalka jeszcze nie kupiłam :p
Jutro kupie:p upatrzyłam już i zmierzyłam i wszystko cacy :D
wkleje jak juz bede ją miała.

anik. gratulacje ;*

ale ja czarna i Seba czarny?? jak byśmy szli na pogrzeb ;/

kupiłam te krople camila czy jak to sie tam pisze;P zobaczymy czy skuteczne.

w mojej sukience bedzie dodatek albo srebra albo złota.

Sylwia do czarnego to kazdy kolor pasuje koszuli pytanie tylko w ktorym mu bedzie dobrze ,poprzymierza to wybierzecie cos...ja mysle ze moze ten fiolet wlasnie poszukajcie w sklepie albo taki jasny zółty .

i nie idzcie cali na czarno nie nie no to jest zabawa sylwestrowa ,troche koloru tu potrzeba .

Dzięki dziewczyny :) Wasze kciuki się przydały :) Właśnie siedzę i sączę winko :) Maciek walczy z Krzysiem, żeby zasnął - dziąsło napuchnięte do granic możliwości... Żal mi go aż serce pęka - zupek jeść nie może, bo łyżeczka uraża dziąsło - jedyna rzecz, którą przyswaja, to butla, więc trudno - dopóki zęby nie wyjdą przechodzimy tylko na kaszki. Ewentualnie dostanie trochę ziemniaczka, brokuła czy mięska - ale nie jako jeden cały posiłek, bo on je do "pierwszego bólu" a potem trauma.

Teraz dopiero bym coś zjadła :) i zastanawiamy się z Maćkiem, co można zamówić na telefon - bo już ani on, ani mój tato, ani teściu nie pojadą - niewielka co prawda ilość wina, ale nie ma sensu się narażać.

reklama
no wlasnie nie chce cala na czarno. Ja bede niestety czarno złota albo czarno srebrna ale tylko taki kolor wchodził w gre w moim przypadku co do Seby musze pomyslec niech chociaz on nie bedzie ponury

Do góry