reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dziewczyny mam pytanie:
ostatnio pytałam was jaki spodnie pasuja do ciemno fiol. koszuli a teraz mam pytanie do czarnych spodni jakie kolory koszuli pasują ????
ostatnio pytałam was jaki spodnie pasuja do ciemno fiol. koszuli a teraz mam pytanie do czarnych spodni jakie kolory koszuli pasują ????
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
niby wszystko ... ale moze chociaz doradzicie jakie modne sa teraz kolory czy cuś hee
człowiek jak nigdzie nie chodzi to tak jest ;/
Seba musi sobie kupic ubranie na sylwka i problem jest.
Upatrzył na allegro super ciemno fiolet. koszule ale okazało sie ,że sprzedawca miał bardzo duzo negatywów wiec odpada. Jutro idziemy po sklepach pochodzic i trzeba cos wybrac bo czasu coraz mniej i kasy tez hehe
człowiek jak nigdzie nie chodzi to tak jest ;/
Seba musi sobie kupic ubranie na sylwka i problem jest.
Upatrzył na allegro super ciemno fiolet. koszule ale okazało sie ,że sprzedawca miał bardzo duzo negatywów wiec odpada. Jutro idziemy po sklepach pochodzic i trzeba cos wybrac bo czasu coraz mniej i kasy tez hehe
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
czarną
natalka1704
Fanka BB :)
Sylwia pochwal sie jaką kupiłas
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Zdałam na 5!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeee!!!! Trza to teraz oblać Spróbuję Was doczytać
Okej
Kasiula - lepiej? Ale to chyba będą zęby, bo widzisz - mój dzisiaj zrobił 2 kupy - jedna plastuś, druga (w kolejności) bobek-plastuś-ciut miększa-papka-konsystencja zmiksowanej zupy-WODA :/ więc ja już nie mam sił do niego, dałam Lakcid i czekam.
Fiore - kochana, współczuję :*
Pieszczoszko - tak, jak napisała Katasza - pod kolor swojej kreacji ubierz Sebe
Coś komuś jeszcze? Chyba nie pominęłam nikogo
Okej
Kasiula - lepiej? Ale to chyba będą zęby, bo widzisz - mój dzisiaj zrobił 2 kupy - jedna plastuś, druga (w kolejności) bobek-plastuś-ciut miększa-papka-konsystencja zmiksowanej zupy-WODA :/ więc ja już nie mam sił do niego, dałam Lakcid i czekam.
Fiore - kochana, współczuję :*
Pieszczoszko - tak, jak napisała Katasza - pod kolor swojej kreacji ubierz Sebe
Coś komuś jeszcze? Chyba nie pominęłam nikogo
Ostatnia edycja:
Podziel się: