reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Przykre to jest no ale rodziny sie nie wybiera :( nasza rodzina sa teraz nasze dzieci :) dlatego musimy zyc tym w 100% bo nigdy nie wiadomo co bedzie za rok :) zycie to nie-je-bajka :p

reklama
nie doczytam was bo mnie znowu chorubsko rozkłada, bol gardla, katar i ogolne smopoczucie do d....
chcialam napisac ze trzymam kciuki za ciebie anik.

niby wszystko ...:sorry2: ale moze chociaz doradzicie jakie modne sa teraz kolory czy cuś hee
człowiek jak nigdzie nie chodzi to tak jest ;/
Seba musi sobie kupic ubranie na sylwka i problem jest.
Upatrzył na allegro super ciemno fiolet. koszule ale okazało sie ,że sprzedawca miał bardzo duzo negatywów wiec odpada. Jutro idziemy po sklepach pochodzic i trzeba cos wybrac bo czasu coraz mniej i kasy tez hehe

reklama
Zdałam na 5!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeee!!!! Trza to teraz oblać :p Spróbuję Was doczytać ;)

Okej :)

Kasiula - lepiej? Ale to chyba będą zęby, bo widzisz - mój dzisiaj zrobił 2 kupy - jedna plastuś, druga (w kolejności) bobek-plastuś-ciut miększa-papka-konsystencja zmiksowanej zupy-WODA :/ więc ja już nie mam sił do niego, dałam Lakcid i czekam.
Fiore - kochana, współczuję :*
Pieszczoszko - tak, jak napisała Katasza - pod kolor swojej kreacji ubierz Sebe :)

Coś komuś jeszcze? Chyba nie pominęłam nikogo :)

Ostatnia edycja:
Do góry