reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

dzien dobry u nas ciag dalszy zebów matko i córko kiedy one wyjda z Oliwka nie było problemu a Klaudia sie drze wniebogłosy :(( mi tak mi jej szkoda
jak możecie to dajcie tego Greya bo u mnie w tych sprawach cisz ciagle brak czasu:(( moze jak poczytam to cos tam bedzie hehehe

czytam was codziennie przynajmniej sie staram ale ten tydzien mam wyjety z zyciorysu dopiero wczorai i dzis cos pospałam T ma nocki to juz wogóle mi nie pomoze
dla wszystkich &&&& i buziaki
kurcze Pieszczoszko nie zaciekawie sie wam grudzien zaczął:(( współczuje
i tylko tyle lece cos porobic bo mała spi wiec trzeba zkorzystac

reklama
My po mszy(dziś święto) i po spacerze łoj ale zima przywaliła przy oknie -12:tak:Fajnie w ciepłym domciu:-DSuse no dziewczyno wszystkiego dobrego:-D:-D:-):-).Pieszczoszka nie bardzo rozumiem to twój ojciec nie ma konta no i jakim cudem i emeryturę i wypłatę nosi razem i po co??Rozumiem rozżalenie ale ta nienawiść każdemu może się takie nieszczeście zdarzyć jak kradzież czy zagubienie.Może gdzieś w domu w aucie zostawił czasem się da jeszcze znaleźć czego wam życzę:tak:

Pieszczoszka moj tato tez dwa razy zgubił saszetke z dokumentami i pieniedzmi to było jakies 12lat temu jak miał swoja działalnosc tzn stał na targowisku i sprzedawała chemie. Całodzinny utarg miał przy sobie i połozył na dach samochodu jak zamykał drzwi i wsiadł do auta i odjechał bo zapomniał, jak wrocił to kasy i dokumentów nie było, natomiast drugim razem było podobnie ale kasy juz nie było a dokumenty ktos do rowu wrzucił i znalazły sie po jakis 3 dniach.
Przykro mi ze tak sie stało, ale i rowniez głupio mi sie zrobiło ze masz takie zdanie o swoim ojcu, bo ja pomimo tego ze podobna sytuacja sie stala nigdy tak nie powiem o swoich rodzicach. Sa jacy sa i trzeba to zaakceptowac pomimo ze tyle problemu jest.
Wiem ze Twoj ojciec pije bo kiedys o tym pisałas, moj tesć tez no ale cóż, nic na to nie poradzimy to jest twoj ojciec.

Ostatnia edycja:
Joasia naj dla Natalki!
dziękuję ale muszę sprostować-ona ma na imię Natasha,nie Natalia ;-)

suse wszystkiego najlepszego :)

pieszczoszka Grey to książka erotyczna :) współczuje sytuacji z ojcem

Olisiaa 3 rozdział to początek dopiero,"akcja" zaczyna sie chyba od 8 rozdziału z tego co pamiętam ;-)

Ja dziś w planach mam zakupy,ogarnianie chaty,jutro robimy imprezę urodzinową dla Nataszki :) Więc dziś mnie czeka trochę pracy i przygotowań.

Joasia najlepszego dla corci , buziaczki
Suse wszystkiego najlepszego!!
Katasza, Fiore kciuki nadal zacisniete.
Ja tylko na chwilke sie przywitac. U nas piekna pogoda wiec zaraz pedzimy w teran.
Milego dzionka majoweczki
Duzo zdrowka dla chorowitkow

reklama
Do góry