reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

pieszczoszka - z pokruszonym zebem mozesz biegac i rok (wiem cos o tym ;-)), z kaleczacym policzek pare miesiecy. Ja bym na Twoim miejscu skonsultowala stan Twoich zebow z jeszcze innym stomatologiem i poorientowala sie w cenach na spokojnie. W DE jest powiedzenie, ze kazda ciaza kosztuje jeden zab a u Ciebie to wyglada jakby cala szczeke :szok: Skonsultuj to na spokojnie, bo moze faktycznie ktos Cie chce oszukac - nie tylko Cie oskubie ale i narazi na stres i bol.

Czarnula - przykro mi, ze Wy wciaz w patowej sytuacji. Mam nadzieje, ze znajdziesz z niej najlepsze dla Ciebie i dzieci rozwiazanie.

Fiore - trzymam kciuki za poprawe zdrowka. Jednego jednego nie rozumiem: jak mogl Ci lekarz przepisac tabsy anty przy takim wywiadzie????? Juz jeden przypadek raka piersi w rodzinie wyklucza tabletki. Domyslam sie, ze to ze wzgledu na cyste ale czy to mimo wszystko nie za duze ryzyko? Z mieszkaniem domyslam sie, ze nie jest latwo - w naszej dziurze tez brakuje duzych mieszkan za normalne pieniadze. Dopiero jednak zaczeliscie poszukiwania, wiec miejsmy nadzieje, ze traficie na cos fajnego.

Katasza
- podtrzymuje kciuki za zdrowko!

reklama
wysłałam, nie wiem, czy nie za późno.

szarlotka gotowa, śledzie w śmietanie z żurawiną i ryba po grecku, pierś do minitortilii zamarynowana. rozmowa z byłym chłopakiem przyjaciólki przeprowadzona - w efekcie wiem, że w najbliższym czasie odwiedzę komisariat - wariat chce uprowadzić córkę przyjaciólki - dodam, że ojcem biologicznym nie jest. poza oczywistym szaleństwem podejrzewam, że ma ciągot w stronę samobójstwa. moje życie nie może być nudne.
siostra Miśka jest w ciąży. w końcu!!! trochę mi żal, bo jednak ciąża to cudowny okres! ale cieszę się bardzo, może w końcu minie jej wariactwo na tym punkcie (obraziła się na mnie, że byłam w ciąży, fochy strzelała na wszystkich dzieciatych, na Hanulkę się rzucała i w ogóle szał).

Fiore - w dlaszym ciągu &&!
anik - za Krzysia i jego apetyt też& i :*:*

flaura, pieszczocha - hihihi, poprawiacie mi humor!:*

Flaurka,Andav..:-) uwielbiam Was...za szczerosc!
Flaurka,jakos tak malo sympatycznie ostatnio to mi sie na marudzenie rzucilo i wszystko widze na czarno.Zrzucam na pobyt mamy u nas,bo to wcielenie pesymizmu.No i cholera mnie bierze,bo mam niecale 30lat,a co rusz jakies cos zdrowotnego sie przyplatuje,jakby mi dziecinstwa w szpitalach nie brakowalo!No i jak sie zdrowotnie kiepsko trzymam,to oczywiscie dzieje sie tysiac innych rzeczy,na ktore mi dnia brakuje i za duzo siedze i mysle.Szczerze...dzieki za postawienie mnie do pionu!Powinnam byc wdzieczna za to co mam,a mam wiele,bo kochany Maz i wspaniale Dzieci,to juz 99% sukcesu dobrego zycia!
Kugela albo woz,albo przewoz.Dostalam jakas "nowosc",bo teraz nie wiem czy tez w PL i UK wprowadzili tabletki anty z mniejsza iloscia czegos tam=mniejsza iloscia efektow ubocznych.Tylko,jak pojde do apteki,to przeczytam najpierw co jest napisane na ulotce,bo jakos te "nowosci" to tak srednio widze(nie moge odczytac,co to za tabletki,tak nabazgral).Jedynie wlasnie kazal mi byc ostroznym,przy tej mojej anemi.No,ale szczerze na razie wole to,niz skierowanie na biopsje etc..Sie zobaczy.Z mieszkaniem idem,ale ja lubie wszystko za szybko,wiec nauka cierpliwosci dobrze mi zrobi.
Zanetaa kobitko Ty tez masz kolorowe zycie.Na nude nie narzekasz,eh?! &&& mocno trzymane,zeby zycie bylo kolorowe w pozytywny sposob.
Pieszczoszka,to fakt mnie sie tez zeby po ciazy posypaly,ale juz nad nimi doszlam do porzadku...gdyby wlasnie nie te 8 do wyrwania,ale moga poczekac,bo na razie nie przeszkadzaja.Ja chodze do studentow w szpitalu,ale to dlatego ze u nas "nfz" to duze koszta,bo sie placi za wizyte u kazdego.U nas wizyta+wyrwanie zeba to koszt ok.75€ z nfz,a prywatnie 3xtyle,u studentow 20€.
Ja po Greya nie siegne,jeszcze mi trzeciego malenstwa teraz by brakowalo :-p;-):-D

Joasia naj dla Natalki!

Dzis Leo obudzil sie o 4 na papu,ale zasnal wczoraj b.wczesnie,wiec ma wybaczone,lacznie 10min na karmienie i "bekniecie" i dalej lula.Mnie na @ boli,do tego sniegu nasypalo:szok:i jakos po spaniu.Ok,uciekam,troche poprasuje,bo potem sie trzeba na poranne bierzmowanie Sabriny szykowac:sorry2:
Milego weekendu!!!

U mnie -17 zaczyna sie piekna zima!!
w nocy obudziłam się kilka razy z powodu bólu zęba ;/ juz mam dosc pomału...
Moj po..bany ojciec skorzystał z tego,że mamy nie ma bo miała drugą zmiane i wypieprzył gdzies z domu i wrócił po 4 naj.. w 3 dupy ... jak ja go nienawidze !!!!! Mogł by byc ten koniec świata-ale tylko dla niego !!!

Pieszczoszka mysle jak Kugela, ze moze warto przejsc sie do innego gabinetu na "kontrole" zebów i dowiesz sie czy ten dentysta cie nie naciaga, wiele jest takich przypadków ze lekarz mowi o 5 zebach do leczenia a okazjusie sie ze tak naprawde to jeden albo dwa. Jak idziesz prywatnie to pałcisz krocie i czesto naciagaja bo 4 zeby do usuniecia i tysiaka ma w kieszeni za chwile roboty, a zuzycie materiału zadne. Teraz w wielu gabinetach prywatnych nawet sie nie zmeczą wyrywaniem bo robi to za nich maszyna, nakladaja taka nakładke za zab i ona obrusza go i wtedy ładnie wychodzi.
Ja mam swoja dentystke u nas przyjmuje prywatnie, a na nfz do niej jeżdże do Poznania bo mi sie bardziej oplaci dojechac niz tutaj jej zaplacic.
Sylwia grey to ksiazka, wciaga od samego poczatku

Witajcie! nocka super, jestem wyspana, Ola teraz sie buja w lezaczku wiec mam chwile spokoju na napisanie posta :)
u nas tez mroźno ale boje sie podejsc do termometru i sprawdzic bo my na samej gorze zawsze mamy duzo zimniej niz na dole :-D
Maż dzis w pracy i ostatni dzien w poniedzialek idzie wiec bedziemy wspolni eodpoczywac, ciesze sie bardzo bo przynajmniej ja troche odetchne i mnie odciazy. Moze na jakies zakupy sie wybiore hmmmm
miłego dnia majóweczki :)

reklama
MÓj ojciec to prawdziwy skur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyobraźcie sobie,że zgubił saszetke z wszystkimi dokumentami,kartą od auta i z wypłatą i emeryturą !!! nie ma kompletnie nic!!!!! mama całą popłakana bo nie popłacił rachunków bo miał to zrobic w poniedziałek a mój ojciec nic nie pamieta!!! nienawidze gnoja!!!!!!!!!! niszczy tylko zycie każdemu!!!!!

Do góry