reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka- no moj kiedys spal sobie 2 godziny zawsze rano i ja za tym tak straaaaaszzzznniiiiie tesknieee:tak:
co do tych kremow Kremy BB opinie ja mam firmy AOK- chyba jej w pl nie ma- kosztowal mnie 5 €- gerniera ponoc sa do d..py- czatajac opinie nie mam zamiaru wydawac pieniedzy zeby sie o tym przekonac :)

Aneta, Katasza
- ciesze sie ze nie jestem sama- a co robisz zeby przestala gryzc?krzyczysz czy co? ja krzycze ale bardzij z bolu, co skutkuje, ale co z tego jak za jakis czas znowu zaciska szczeki:eek:

reklama
As - no cóż, kupiliśmy 2 tygodnie przed świętami, w same święta było jej o połowę mniej, później zostały badyle, obcięłam, podlewałam i wyrosła! nawet do niej mówiłam - w sensie "wyrzucę cię jak się nie pozbierasz".wiosnę spędziła na kuchennym parapecie (wschód), lato i jesień była u Barta w pokoju (zachód), bo w kuchni ją paliło, teraz wróciła na parapet do kuchni. nawet jej fotę strzelę:D
100_3218.jpg

Pieszczoszka - Barti miał ten kubek i za cholerę nie chciał z niego pić, za to dzióbek służył mu do zabawy.. Nutelce kupiłam Aventa z cienkim dzióbkiem, załapała od razu:)

andav - ha! najpierw jadła ze słoiczka, a później robiłam jej naszą, z tym, że bez soli, a ciasto na kluski zrobiłam "lekkie", kluski to za bardzo nie wyszły, raczej ciasto zagęściło zupkę. kilka było malutkich to je potraktowałam widelcem i nie było problemu.
zastanawiam się nad makaronem.. Bartkowi nitki szatkowałam widelcem i wsuwał, bo to raczej takie jedzonko, co przez przełyk przepływa bez gryzienia..

Zaneta jaka ładna ta krzewinka Ciekawe czy jej sie te listki skolorują:-).Nas znów czeka łapanie siusiu kto nie łapał niech spróbuje:wściekła/y:.Tak dla kontroli bo wszyscy już doszli chyba do tego,że Amelianka ma urodę calineczki:-)A Kugela gratki dla kolejnego już półroczniaka:-D

hejka
malo pisze bo od urodzenia Gabrysia non stop klocimy sie z P. i fochy sa co kilka dni trwajace po 2 tyg.
klocimy sie ogolnie o to ze nie poswieca czasu dla dzieci, wiecznie mowi ze jest zmeczony praca, wraca z pracy i sie non stop drze na Xav. wiecznie mu cos nie pasi. nawet myslimy nad rozwodem, ostatnio twierdzi ze nie daje mu czulosci, moze faktycznie jestem malo uczuciowa, poprostu nie lubie podczas spania jak sie mnie dotyka. jemu sie wydaje ze milosc polega na ciaglym sie przytalaniu, a moze to ja jestem dziwna i zimna. ma towarzystwo bez dzieci i raz na tydzien by sobie wybywal popic z nimi. noz ***** ja od 5 lat siedze z dziecmi, nie mam gdzie wyjsc bo nie mam kolezanek za bardzo, moje znajome powyjezdzaly do Polski a te co sa nie maja nigdy czasu bo maja swoje zycie. jest mi strasznie zle. na wakacje chce zebysmy pojechali z jego znajomymi na tydzien odpoczac, ale ja znam ten odpoczynek, co wieczor beda chlac. stwierdzialm ze nie pojade ze jak chce niech jedzie, jeszcze nigdy nigdzie z dziecmi nie wyjechalismy, jemu zawsze wazniejsze jest cos innego od nich. w piatek jego znajoma z pracy ma urodziny i mowi ze wszyscy znajomi tam beda, powiedzialam ze nie pojedzie bo non stop gdzies jezdzi, ja z nim nie pojade bo tam tylko picie i palenie a ja nie potrzebuje by dzieci wdychaly gowna. chyba bedzie tak ze sie rozstaniemy bo jemu zalezy na innych rzeczach niz mi.

przepraszam ze to wszystko bez skladu i ładu, piszac to poprostu wyje bo juz nie wiem co mam robic, malzenstwo mi sie wali i chyba dam mu ta wolnosc, coz innego zrobic jak sie dogadac nie mozemy, po co sie meczyc, moze faktycznie jestem zimna suka i musze mu dac wolnosc zeby znalazl prawdziwa milosc

przepraszam Was za te wywoty

reklama
czarnula czytając Ciebie widze w tym też siebie.
U mnie brak ochoty na sex i czułości.Dopiero teraz jak odstawiłam tabletki anty. widze ,że jakoś jest inaczej.. mam ochote się przytulać,całowac ,kochać...
Wiadomo ,że zmęczonie robi swoje i nie zawsze ma się ochote na przytulanie i czułości..

Twojemu facetowi przdało by się to co mój przeszedł (areszt) chyba by zrozumiał wtedy pewne sprawy!!!

Nie dziwie się,że masz już dość i staram się wczuć w Twoją role i wiem co czujesz.
Tule mocno !!!
Porozmawiaj z nim na spokojnie.. może nie wszystko stracone >?

Do góry