reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

witajcie kochane:)
w końcu Was doczytałam, mało czasu mam na pisanie ostatnio bo zanim nadrobię to okazuje się że na odp brak już czasu...
fiore głowa do góry moje posty to praktycznie prawie że zawsze przechodzą bez echa:-p pewnie też dlatego że mało na bb siedze ostatnio i potem ciężko mi każdej odpisać z osobna...:-(
pieszczoszka mały właśnie dziś pierwszy raz wyjechał w spacerówie:-) zastrzeżeń do niej nie mam żadnych:-D tylko po prostu jakoś inaczej mi było przez chwile bo przyzwyczaiłam się do gondoli:tak: wczoraj przyszedł śpiworek z allegro womar zamówiłam i jestem baardzo zadowolona :tak: gondola pojechała już do babci do schowania:tak:
nic więcej nie napiszę bo jedziemy do tesco po pianki puzzle;-)
aaa little synuś boski na filmiku no napatrzeć się nie mogłam! słodziak jeden!:-):-)

reklama
zanetko ale Twoja niunia boska z tymi ząbkami

natalka1704 wobraź sobie,że spacerówki nie oglądałam hehe .Jedynie gondole i fotelik
a co mi nie pasuje?! sama nie wiem ...coś nie pasuje i tyle hehe.
Może za bardzo do gondoli sie przyzwyczaiłam?

Jak możecie wklejcie wasze spacerówki jeśli to nie problem...( w watku zakupowym zeby nie bylo jakiegos problemu)

Z Emmuska cos gorzej :( jutro trzeba do lekarza sie wybrac,bo zaczela do tego pokaszliwac,meczy ja strasznie katar.Jest spiaca a spunia po 10 min.Mierzyłam jej temp 37.4 za godzinke sprawdze.

reklama
Do góry