reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Hej

Paulinka moj tez nie chce pic, zrobi pare lyczkow i jest ryk:no:. I tez dostaje tylko soczki, bo woda pluje i sie krztusi.
Tak w ogole to mam ochote ryczec przez to moje dziecko. Znowu nic nie chce jesc oprocz mleka. Ile ja sie omecze zeby czegokolwiek sprobowal a ten nic kompletnie, wszystkim pluje, ryczy i zaciska buzie. Nie wiem , naprawde nie wiem jak go zachecic do jedzenia:crazy:.

Na dodatek powychodzilo mu jakies paskudztwo na czole i nie wiem co to jest. A wyglada to mniej wiecej tak jakby go komar pociupal.
) Chcialam wstawic zdjecie, ale cos nie chce sie wkleic, wiec wrzuce na zdjeciowy jak sie uda).
Wiem, ze ktoras tez pisla o takiej wysypce u swojego sykraba, chzba olisia ale nie jestem pewna.

Chcialam cos jeszcze napisac , ale juz nie pamietam.

Ps. Przepraszam ze bez polskich znakow ale maly mi cos poprzyciskal na klawiaturze i nie mam pojecia jak to naprawic.Trzeba czekac na malza:baffled:.

reklama
paulinka oczywiście ,że mam:) Ale Laura taka zdolna i zwinęła je i ubrudziła właśnie 1 raz ten materac..

dziewczyny jak wasze wozki wygladaja w wersji spacerowej?? bo moj wydaje mi sie ze jakos .. dziwnie.. pozniej moze wkleje fotke

tynka5 nie wiem czy w tym problem jest ze ni emasz polskich znaków ale po prawej stronie monitora, na dole jest znak PL masz takie cos? i jak nacisniesz na to co ci wyskakuje?

Pieszczoszka ja mam taki materac tez z pianki i go wyprałam w automacie

Ostatnia edycja:
As - dokładnie taki DUŻY BASEN NAMIOT NA PIŁECZKI KULKI (2773803983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ale mój był zdecydowanie tańszy!
u mnie chodzi o dziadków, nie teściową i o dziwo w takich chwilach myślę, że lepsza teściowa... aż tak stuknięta to nie jest żeby mieć pretensje o przyjmowanie matki, teściowej, czy siostry.. życzę Ci siły z teściem, bo wiem ile jej trzeba! &za Twoją cierpliwość!

Tynka - a przecierowego soku próbowałaś? może gęste spasuje? a jak nie to mieszaj zupkę/soczek z mlekiem właśnie i zmniejszaj mleko.. obrzydliwe, ale może podziała:0)

my po spacerku, wyszło słonko i jest rześko i przyjemnie, aż mi lżej na duszy:)

aaaa, udało mi strzelić fotkę naszych perełek:D
100_3169.jpg

tynka - albo klawiatura:)

Ostatnia edycja:
Olisiaa jest tam zaznaczone na polski jezyk. Nie wiem co ten lobuziak poprzyciskal ze nawet literki mi pozamienial:szok:.

Zanetaa a to tak mozna mieszac mleko z zupka. Mi to sie kojarzy z niezla rewolucja w zoladku:baffled:. On soczki wlasnie przecierowe pije innymi sie krztusi.
A Hanusia boska z tymi perelkami:tak:.

tynka jak powymieniał lierki to obok pl powinnas miec ikone klawiatury i tam zaznacz polski programisty bo pewnie masz 214

Zanetkaa super ząbki ma Hania :-)

Pieszczoszka a co z twoim wózkiem ?? przeciez ogladałas go juz przy zakupie i po ??? i nic niepokojacego nie widzialas....

jak dla mnie mój tez wyglada normalnie ,jezdzimy caly czas i nie zauwazylam nic co by mnie zaniepokoilo.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry