reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
A miałam zapytać was już dawno- dziewczyny walczące z odparzeniami- używacie pudru?
jak dziala na twojego to uzywaj . moja znajoma dla córci tez tylko pudru uzywa bo inne masci nie dzialaja. Jauzywam Linomag zielony ;)

natalka my tez dzis mamy szczepienie na 15.30 juz sie boje co to bedzie. Na szczescie mamy dzis tylko jedno wkłucie
my tez jedno i ostatnie jak narazie :-)

Oj tak czekam na Zmierzch :-) Premiera juz jutro :-) wiec czekam jak sie tylko w sieci pojawi i sciagam a zapowiada sie ciekawie ( choc ksiazki o niebo lepsze:tak: ) .Ci powiem ze ja na pocztaku sie tez nie interesowalam ta tematyka ale kiedys jakos dawno po premierze obejrzalam 1 czesc Zmierzchu z ciekawosci ....bo sobie myslalam o co takie halo robia ludzie :p i mnie wciagnelo do tego stopnia ze kupilam ksiazki i nie załuje ;) Poszłabym do kina ale ode mnie nikt nie lubi a sama jakos nie lubie chodzic wiec czekam z niecerpliwoscia kiedy wrzuca do internetu :D mam nadz ze szyblo :)

natalka ponoć ta ostatnia czesc jest kiepska, porównujac poprzednie. Maż widział zwiastun i chciał isc do kina na premiere ale w piatek idzie na rano do pracy wiec odpuscił

Widać jak bardzo różne dzieci są po tyym pudrze- sugerowałam sie opiniami innych, a tu taka niespodzianka ;)

Nie lubię Zmierzchu, wolę True Blood ;)

A my na 12 na rehabilitacje, nie chce mi się straszliwie. Pół miasta musze przejechać i pewnie i tak znowu nic z tego nie wyjdzie bo Piotrek będzie płakał.

Olisiaa a mi sie wlasnie zapowiada najciekawiej w sensie filmu...no sie okaze ;) ale wiadomo ksiazki nie przebije ;-)u nas juz sa kina pozapychane na piatek zapewne ;)

To ja najspecyficzniejsza jak mam oglądać ala horror to wolę wcale.Dla mnie są nudne ,przeciągnięte i dziecinne te filmy o wampirach.

reklama
azula powiem ci ze ja ogolnie filmów nie ogladam, owszem w kinie tak ale w domu to juz ni epamietam kiedy cos ogladałam, za to maz jest fanem i wszystkie filmy oglada. Mnie to jakos nie kreci :p

Natalia
u nas jest małe kino takie kameralne bardzo ale wiekszosc nowosci i premier jest

Do góry