reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Hehe, ciekawy świata po prostu. Zaraz mi zacznie kurz spod szafek wyjadać ;)

Za to Twoja Mała pięknie gaworzy- Piotrek tylko krzyczy i piszczy i robi giii giii i nic więcej :-(

No Piotruś rewelacja!! Śliczny i zdolny chłopczyk:) Mój niestety nie wpadł jeszcze na to, że rączki też służą do raczkowania... Dupka idzie, ale przód nie współpracuje...:( Ale poczekam- mamy czas:)

Co do zasypiania to mi wczoraj Mikuś usnął na rękach pierwszy raz od dawna:) Tak ogólnie on musi sam sobie leżeć, żeby zasnąć mamsia mu przeszkadza...

little nina jestem pod wrazeniem tej zwinnosci i szybkosci podnoszenia sie, ale super i filmik tez extra tez go ktorys raz ogladam. Rewelacja. Fajna ta mata piankowa
P.S. widze ze masz ciemna podłoge powiedz jak sie zachowuje w utrzymaniu czystosci bo wiadomo kurz widac raz dwa. Ja mam kolor taki posredni ale od zawsze marzyła mi sie taka podłoga ale mi odradzili i teraz załuje ze ich posłuchałam moglam ciemna kupic bo prezentuje sie pieknie :-D

reklama
jakis czas temu pytałyscie czy nasze dzieciaczki smieja sie z darcia kartki no i sprawdzałam, Ola rechocze sie za kazdym podarciem :-D no i uwielbia jak jej włacze ta piosenke, jak ja podtrzymujemy pod pachami i stoi na nóżkach to sobie tanczy i skacze Bardzo lubi ten wstep jak pekaja bańki Gummi Miś - Bańkę Łap - YouTube

Pieszczoszka ja tez nie raczkowałam, ale zasuwałam do tyłu

Ostatnia edycja:
Do góry