reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

madziula gratuluję

ja oszaleję z moją burzą hormonów. Ryczę i ryczę. Już byłam nad każdym dzieckiem popłakać :baffled: wtranżoliłam im się do łóżek i tak długo głaskałam i całowałam aż mnie przegnały śpiochy :sorry2:
miałam dzisiaj naprawdę kiepski dzień. Dali mi popalić. Lali się od rana, mi też się parę razy oberwało przy jakiś szalonych zabawach :dry:w sume nie dziwne, ze dostają małpiego rozumu, bo już tydzień siedzimy kołkiem w domu, a ich roznosi nadmiar energii.
Na koniec Kuba zarzygał calusieńkie łóżko. A. zdążył wybyć do pracy więc musiałam to sama posprzątać i utulić zarzygańca, a nie było to łatwe, bo sama miałam ochotę dorzucić do tego co nieco:-p

reklama
Witamy kolejna majowa mamusie :)

Kilolku, na szczescie juz noc. Otul sie kolderka i sprobuj usnac. U nas piekne slonce, wczoraj byl prawie letni dzien. Wiosna w pelni! :D

Wikasik-ja też odczuwam takie zgrubienie na wysokosci talii :) A co do brzucha to mnie często cos tam pobolowea, ale jak juz wspominalam przypuszczam,ze to od codziennych zastrzykow. Chociaz bole jajnikow czy ciągnięcia tez się zdarzają.
A ja dzisiaj bylam 4 godziny na zajeciach na uczelni. Ledwo dalam rade.
Nie wiem co ja jutro poczne-mam od 8:30 do 20:30-watpie ze tyle wytrzymam! I to najdluzsza przerwa to zaledwie 15 min! Dobrze ze tylko do lutego mam te podyplomowke bo chyba bym nie wyrobila:/
Buziaczki i dobrej nocki dziewczynki:)!

a ja spac nie moge :-(drzemka po pracy .... zle na tym wyszlam :-(zbieram informacje aby jutro pokazac synkowi jakie zmiany zachodza w moim brzuchu;-)...." bo przeciez bede straszym BRATEM mamo :-D..." oj tak dostanie wspanialy prezent na 10 urodziny 3 tyg wczesniej urodzi sie malenstwo :-)

Dziewczyny, czy Wy też macie problemy ze snem? Ja w ciągu dnia jestem senna,ale jak się wieczorem położe to długo zasnąc nie mogę i budzę się wcześnie... W pierwszych tygodniach było przeciwnie,a teraz sypiam tylko po 6, 7 godzin.
Miłego dzionka

Dobra kochane lece do sklepu bo mi go zamkną :-D Postaram sie później wpaść a jesli nie to do poniedzialku:tak::*
Udanego weekendu

No więc mam już kartę ciąży, ciśnienie w normie, krew pobrana moja midwife chciała mnie zabić, ściagnęłą trzy porządne fiolki krwi później jeżdziłam autem po krawężnikach.:-D Teraz czekam na termin usg, może już 7 listopada usłyszę i zobaczę moje kochane maleństwo
Witam nowe mamy;-)
Gratuluję wizyt i pięknych serdeuszek, a chorowitki niech nie chorują:tak:
Życzę miłego weekendu ja uciekam bo jutro mój synuś kończy słodkie cztery latka więc trzeba brać się za przygotowania trzymajcie kciuki żeby biszkopt na tort się udał:tak:

karis trzymam kciuki i wszystkiego najlepszego dla synka:tak: Ja jeszcze nie mam zalozonej karty ciazy:eek:
Witam nowa mamusike:tak: Zycze zdrowia dla chorych mam i dzieci:tak:
Ja czuje ze mam twardsze podbrzusze ale moze to przez cc? Juz mnie denerwuja rzeczy na brzuchu, czasmi cos kuje:tak: Najlepsze jest ze tylko 1kg na plusie, chyba przez to ze slodyczy nie jem:tak: Dobra ide obiad robic. Milego dnia zycze:tak:

reklama
Witajcie dziewczyny
Tak sobie słucham "kołysanki dla okruszka" i bardzo się wzruszyłam :happy:
Mnie też gin powiedziała, że w 4 miesiącu przyjmuje się inne preparaty i chyba już kwasu foliowego nie. Na razie biorę Centrum Materna i ogólnie polecam, bo dużo minerałów zawiera.

Powiedzcie mi jak sobie radzicie z rosnącym biustem? Kupujecie zwykłe czy jakieś specjalne staniki?
Jak na razie to tylko biust mi urósł i się zastanawiam jaką taktykę przyjąć.

Do góry