reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Na noc daje Laurze mocno zagęszczone mleko tak 30/40min przed spaniem i wtedy mam pewność,że nie uleje. A w dzień Laura pije soczki,herbate i tym się niestety zawsze może jej ulać dlatego tak uważam.

Flaurka wie i nie dawno czytał wasze wypowiedzi.
i wie też co pisze.Ufamy sobie i nic nie musze ukrywać.

Sebastian wie,że jestem dla niego tą jedyną i z mojej strony jest tak samo.Mamy lepsze i gorsze dni a kto ich nie ma?

Nie ma takiego związku gdzie jest codziennie kolorowo..

Forumowe dziewczyny traktuje jak dobre niestety internetowe przyjaciółki .. i po to tu jesteśmy aby też się wyżalić...powiedzieć co nas boli..
Ja akurat miałam taki problem to napisałam o nim i tyle..A jak ktoś nie chce pisac o swoich problemach to trudno..
Ja jak potrzebuje rady obojętnie na jaki temat to pisze i tyle.

reklama
Witam po służszej przerwie
Brak internetu o to powód , ale nie tylko brak czasu to podstawa juz po woli wysiadam ale co sama chciałam dzieci to mam:-D
u nas po krótce mała meczy sie z tym jednym zebem który nie chce wyjśc w dzien zaczeła spać po 3 godziny usypia sama w łózeczku(mega sukces) ale wieczory masakra , zasypia tak jak teraz ok 19 pospi z godzinke i pobudka i meczarnia do 22 , wypija mleko i spi, wiec spokojne wieczory sie skaczyły , niewiem co jej sie stało , może ze spi w dzien ale w sumie godzinowo wychodzi to samo co spała po 30 minut parę razy...

co do kryzysów w zwiazku to my po pierwszym dziecku tez przechodzilismy cieżkie czasy oj ciezkie rozwodem mało sie nie skaczyło ,teraz juz jest innaczej ciezej po dwojka dzieci , totalny brak czasu dla siebie ale jakos sie dogadujemy , a kłotnie sa no pewnie ale umiemy juz jeden drugiego wysłuchać i zrozumieć...

co do pewnosci ,że cie nigdy nie zostawi facet nie można byc pewnym na 100% , niewiadomo co nas w zyciu spotka , moja kolezanka szczesliwe małżenstwo , tez była pewna ze ja nie zostawi ale po latach monotoni i wiecznego jej narzekania (narzekała hehe jak kazda z nas ) znudziło mu sie to , zaczol miło i bez narzekania rozmawiać z kolezanka z pracy i chyba zauwazyl ,że moze zycie innaczej wyglodac , zostawił ja i poszedł szukac szczescia gdzie indziej , a pamietam jak zawsze gadała ze za meża jest pewna ,że ja nie zdradzi ok zdradzic nie zdradził ale po prostu odszedł ....nie pisze zeby ci pieszczoszka nagadac albo cos ale ,że w zyciu nie można byc niczego pewnym...

reszcie nie odpisze bo nie doczytam chyba 1000 srtron:-D
miłego wieczoru mam nadzieje ,że teraz juz bede na bieżaco:-)

a i jeszcze zapomnialam sie pochwalić Pola w sobote sama usiadła w łózeczku z pozycji na czworaka patrzymy a ona klęk na bok , podparła sie usiadła i usmiech do nas heheh i ciagle ćwiczy , jeszcze leci na do przodu ale juz z dnia na dzien coraz lepiej ...

Ostatnia edycja:
odchodzac od tematow sexualnych i problemow w zwiazkach tudziez zmeczen chcialam powiedziec ze:

aaaaaaaaaaa mamy pierwszego ZABKA!!!!!!!!!!!!!!!!
jak, kiedy, gdzie??? normalnie nie wiem kiedy to sie stalo- dzis rano nic nie czulam jak mnie gryzl, dzis wieczor juz poczulam!!!:-):-):-)

Fiore - ja Ci w ogóle tego Twojego eSa zazdroszczę:D już od dawna:) i właśnie ważne jest to co napisałaś - dla niego to jest nie do kupienia, a w większości wypadków jest. ludzie mają różne priorytety i może jeszcze wiek ma znaczenie..

andav - gratulacje, teraz się posypią:)

Patina - masz rację, nie ma gwarancji, z resztą w życiu pewna jest tylko śmierć;p

Flaurka - no nie wytrzymam! a napisała gdzieś Pieszczoszka, że S ma małego? nie widziałam, więc gdzie tu kastracja? że o chce, a ona nie? cóż - poniosło Cię moim zdaniem. jeśli tak Cię Sylwia wkurza i irytuje to nie komentuj jej wpisów i nie będzie nerwowej atmosfery:)

anik:*

eeee dajcie spokoj- flaurka napisala swoje zdanie- kazdy ma do tego prawo- a swoje zdanie nie musi byc zawsze na korzysc tego co prosi o jego wyrazenie.

Witam wieczornie

Ktoś mi chyba dziecko w żłobku podmienił- nie dość, że w ciągu dnia sama zasnęła na macie to i po kąpaniu i karmieniu sama zasnęła w łóżeczku. Dodam tylko, że do tej pory zdarzyło jej się to RAZ. Jestem w szoku :-)

Dzień w pracy więc wypoczęta jestem. Jeszcze tylko 3 wtorki do końca projektu potem krótka przerwa i wracam na etat.

Zanetaa- co do pewnych w życiu rzeczy to jeszcze podatki dopisz ;-)

Dziewczyny- gratuluję ząbka i siadania. Jak ten czas leci.

Hej :)

My dziś walczymy z zatwardzeniem... Małemu aż do krwi tyłek podrapało. Kupa jak bobki sarenki... Oj musi go brzucho boleć :/ do poprawienia sytuacji z kupą jedziemy tylko na mleczku. Wszystko fajnie pięknie ale ja mleka mam ogólnie brak... Mały po trzech pociągnięciach opróżnia pierś do zera. Przed snem musiałam dać mu MM bo nie było co ssać...

@@@ mimo że nie bolesna to uciążliwa... leci ze mnie jakby mi tętnice przecięło...

Co do chłopów... to mój oczekuje że jak pracuje to już jedynym jego obowiązkiem jest zabawa z Gabrysiem... po moim trupie :p Uważa też że jak jestem w domu to będę obrabiać wszystkie zwierzęta bo on już nie ma siły. Gdy wczoraj mi wypalił że mogę wstawać pół h wcześniej to wtedy zdążę je np nakarmić no to dziś właśnie to on obudził się 30 min przed czasem. Wielce zdziwiony co mu budzik źle dzwoni ( przestawiłam mu w nocy) wytłumaczyłam że ma 30 min więcej żeby zwierzątka zrobić :p słowem się nie odezwał :D Ogólnie jest tak że wisi fruwa i powiewa mi fakt że on pracuje i że jest zmęczony... W domu ja wydaję dyspozycję i czy chce czy nie chce ma je zrobić a jak nie daje sobie rady to niech się zwierzątek pozbędzie. Ja robię swoje i nikt nie patrzy na to żeby mi pomóc bo jestem zmęczona. A jak mu się chce przytulasków to ma wyznaczone godziny bo później to ja idę spać, jak sie nie wyrobi to jego strata :p

Jutro żądam żeby było ciepło :p:p bo chcę iść na dłuższy spacer po mieście :p:p Panie które mają ochotę połajzować ze mną zapraszam do ZG :p:p

Buziam:*********

zanetaa - juz drugi raz wyznajesz mi milosc, to nie moze byc przypadek :zawstydzona/y::-D

andav - gratuluje zebiszcza :tak:

Mysio - ja chetnie pospacerowalbym - zawsze mi sie marzylo tak polazic we dwie mamuski z wozkami ale w tym dzikim kraju sie tego nie praktykuje :no: To moze, skoro prawie po sasiedzku mieszkamy, spotkamy sie w polowie drogi? Jak jutro wyjdziemy to za 3 dni powinnysmy sie spotkac (a moze i szybciej, jesli przedrepczemy z naszymi synami wiecej niz 20km dziennie) - jak sie juz spotkamy to mozemy nawzajem sie poodprowadzac do domow i nam z miesiac na spacerki zejdzie :-D Ciekawe, czy by nasze chlopy zauwazyly, ze nas nie ma :-p

suzi - ja juz ponad 10 lat zyje bez telewizora i w to mi graj :-D Odzwyczailam sie w akademiku. Na wyjazdach ogladam TV i po takiej sesji zawsze sie ciesze, ze wracam do domu bez tego halasliwego pudla :-D

reklama
Kugela :p jak trzeci dzień z rzędu nie dostaną obiadu to może zaczną coś się domyślać że coś nie tak jest... ale jak dojdą do tego co to może być to mu już wrócimy do domów :p
Andav gratulację :D my dalej jesteśmy na etapie wielkiego PRAAAAAWIE :p

Do góry