Flaurka
Fanka BB :)
zanetaa - oj, zauwaz cudzyslów, to po pierwsze, a po drugie - jest takie wlasnie powiedzenie, ze faceta mozna wykastrowac przez uszy, opowiadajac o seksie z nim - stąd moja przerobka na "wirtualna kastracje" - dodalam cudzyslow, by nieporozumien nie było, jak widac - nie wystarczył. Sylwia mnie nie wkurza, malo co mnie wkurza odkąd sie rozwiodlam, ze zdziwieniem konstatuje nawet, że jestem jedną z mniej nerwowych osob na tym forum, choc uwazalam sie za zywiołową dziołche
) Powiedzmy, że jestem takim typem "wirtualnej przyjaciolki", ktory nie bedzie tylko glaskał po glowie, ale i czasem powie coś pionującego - to tez jest przydatne czasem.
Gratuluje ząba andav - ciekawe jak teraz bedzie z Twoimi cycami
))
Mysio - a masz: Zielona Góra - Prognoza pogody dla Zielonej Góry, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl
Masakra, ja ruszam jutro na poszukiwania świetego gralla - podobno ktos gdzieś widzial, ktos gdzies kupił, kiedyś była... Zwykła kaszka ryżowa - nie ma w Tesco, nie ma w dwóch sklepach na moim osiedlu - ide w miasto na poszukiwania.
Gratuluje ząba andav - ciekawe jak teraz bedzie z Twoimi cycami
Mysio - a masz: Zielona Góra - Prognoza pogody dla Zielonej Góry, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl
Masakra, ja ruszam jutro na poszukiwania świetego gralla - podobno ktos gdzieś widzial, ktos gdzies kupił, kiedyś była... Zwykła kaszka ryżowa - nie ma w Tesco, nie ma w dwóch sklepach na moim osiedlu - ide w miasto na poszukiwania.