reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

zanetaa - oj, zauwaz cudzyslów, to po pierwsze, a po drugie - jest takie wlasnie powiedzenie, ze faceta mozna wykastrowac przez uszy, opowiadajac o seksie z nim - stąd moja przerobka na "wirtualna kastracje" - dodalam cudzyslow, by nieporozumien nie było, jak widac - nie wystarczył. Sylwia mnie nie wkurza, malo co mnie wkurza odkąd sie rozwiodlam, ze zdziwieniem konstatuje nawet, że jestem jedną z mniej nerwowych osob na tym forum, choc uwazalam sie za zywiołową dziołche;)) Powiedzmy, że jestem takim typem "wirtualnej przyjaciolki", ktory nie bedzie tylko glaskał po glowie, ale i czasem powie coś pionującego - to tez jest przydatne czasem.

Gratuluje ząba andav - ciekawe jak teraz bedzie z Twoimi cycami:)))

Mysio - a masz: Zielona Góra - Prognoza pogody dla Zielonej Góry, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl

Masakra, ja ruszam jutro na poszukiwania świetego gralla - podobno ktos gdzieś widzial, ktos gdzies kupił, kiedyś była... Zwykła kaszka ryżowa - nie ma w Tesco, nie ma w dwóch sklepach na moim osiedlu - ide w miasto na poszukiwania.

reklama
Flaurka teraz właśnie masz karę za te złe wieści pogodowe dla mnie :p:p dziś też ulewy zapowiadali :p a słońce nawet było :p ale nic mnie nie zniechęci !!! idę na spacer i koniec :p

A tą kaszkę to jakiejś konkretnej firmy bo wiem że są z nestla mleczno ryżowe tylko zabij mnie nie pamiętam gdzie widziłam :/ może kerfur ale pewna nie jestem :/

Ostatnia edycja:
Flaurka to ja ci powiem ze w zadnym sklepie nie widziałam zwyklej kaszki ryzowej bezsmakowej:dry::confused: a jest w ogole ?? a kleik nie odpowiada ???
mleczno ryzowa to wiem ze jest

Ostatnia edycja:
Dziewczyny cuś niecuś podczytałam .M ma swój komp w awarii więc dzielimy mój i dlatego mam mniej czasu ,a wiecie,że i tak mam go mało.Flaurka masz rację co do tego,że kłótnie nie sa niczym dobrym dla DZIECKA.:tak:Pieszczoszka wstrzymaj ostry język to tyle i ja wiem,że czasem nerwy ponoszą zwłaszcza jak los się źle układa i wszystko jakby się sprzysięgło przeciw ale macie Laurę i dla niej warto starać się jak najmniej kłócić.Andav no gratki za ząbek.:-).Mysio tak @ po takiej przerwie to faktyczny wodospad Trzymaj się minie:tak:Kugela fajnie żyć bez TV ale to nie ja :-:)eek:.

https://www.hipernet24.pl/nowy/prodinfo.php?item_id=23871 na obrazku jest na górze - ryzowa bezsmakowa z Nestle. Jak dzis szukalam takiej to mi powiedziala pani w sklepie, ze ona kupowala taka dla swojego malucha, ale w tym sklepie nie mają. Więc gdzies jednak jest, lub była...

Mleczno-ryzowa mi nie pasuje, bo młody ma pryszcze od mm i my na Pepti jesteśmy.

A kleik... Chce zobaczyc jak dziala kaszka, bo kleik ma chyba mniejsze te czasteczki i mlody sie zalewa i krztusi tym jak podaję ze smoczkiem od kaszek. Kupilam dzis Sinlac - jest jeszcze rzadszy, więc dalam łyzeczką - na poczatku sie rzucił, bo myslal, ze to zupka, a jak poczul smak to pluł jak szalony:)) Ten kleik z butelki, to pomijając to krztuszenie, tez wrażenia na nim nie zrobil, bo brzydził sie butelki.

Na szczescie pokochal butelke znowu - caly dzien dostawal butle a nie cyca, i nawet herbate pil z butli - do tej pory dawalam mu z mojego kubka.

Na stronie producenta tez bylam i jej nie widzę - ale nie trace nadziei. Mam w domu malinową i bananową, ale na poczatek wolalabym dac zwykły ryz, bez chemii - bo w ten naturalny zapach malin to ja nie wierzę... Dziewczyny - jak Wy zageszczacie mleko kaszka maluchom to jaka kaszką - smakową?

Flaurka do dawaj kleik ze smoczka trójprzepływowego z I ( jesli do twoich butelek takie sa ) wtedy leci w sam raz :)
ja daje smakowa z nestle caly czas rózne malina,banan,owoce lesne , niedlugo bedzie gruszka-jabłko a potem chce kupic z bobovity ryzowo-kukurydziana z truskawkami . Ja podaje raz dziennie. Do reszty mlek dodaje kleik kukurydziany.

reklama
kurcze - nie wiem czy sa - mam butelke tt i Nuka - aventa tez w sumie, ale najbardziej lubimy tt, bo najwieksza, a mlody 200 wciaga na raz przed snem... Poszlam do sklepu, powiedzialam, ze chce dawac kaszke butla i mi dala babeczka smoczek do kaszek - dziura w ksztalcie litery Y... Czyli chyba jednak wydam kolejne 20PLN na kolejny smoczek...

Do góry