reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Slyszalyscie o korzeniu irysa na bolesne zabkowanie?
EKO BABY Sklep - Ząbkowanie
Chcialam stestowac i wyslalam slubnego do apteki a ten zamiast zony aptekary sie posluchal ze niby zdania co do skutecznosci sa podzielone i sprzedala mu jakis homopatyczny badziew w postaci kuleczek ktore nie pomagaja.

reklama
Flaurka - jest bez, choć nasza pediatra myślała, że "z".
spróbuj jak pisze Pieszczoszka dać paracetamol, albo jakiś ibuprofen - ja bez zastanowienia daję teraz Hani, bo widzę jak się męczy.

Katasza - ja bym nie odczuwała żadnego żalu, jeśli spędził tam piękne lata, a wnioskuję, że tak to nie widzę przeciwskazań.

Flaurka, Kugela - ja też szukałam antyojca, czy się udało? mój mąż mnie nie zdradza, nie bije, nie pije non-stop, nie muszę go utrzymywać, nie gwałci mnie, nie zostawia na całe dnie samej i mom wielu spięć nie jest źle. Kugela - mój też ma nas gdzieś, Hanusi nie widział na oczy, Bartka kilka razy, bo byłam u niego w pracy, na chrzest nie przyszedł, na ślub też nie, a na Miśka mówi "Morcin", nie dość, że wieśniaczy to chyba marcin różni się od michał.

zdrzemnęłam się godzinkę, ale jestem jeszcze bardziej niedorypana i głowa mi pęka!

Zanetaa - no to jak mialas takiego ojca to faktycznie - nawet trudno byloby Ci znaleźć takie sam egzemplarz - choć podobne sie trafiaja, niestety. Moj tata tez pil - zawodowy zołnierz - dowodca jednostki na dodatek - kiedys wszystkie sprawy zalatwiało sie w kantynie wojskowej... Ale nigdy mama go nie szukala - wracal o 15 do domu i szedl grzecznie spać - mama z 3ka dzieci mogla sie "bawic":) I nigdy nie awanturowal sie, utrzymywal rodzine sam, az mama wrocila do pracy po 3-cim dziecku. No a jak przeszedl na emeryture w wieku 40 lat (taaa - to sie zdarzalo kiedyś) to skonczyło sie picie. prowadził dom, działak, ryby, grzyby, wycieczki male z nami, potem tylko z mamą. No i zlota rączka z zamilowaniem do stolarki - sam meble robił, ludziom też, więc cos dorabiał jeszcze. No i wesoły - nie dało sie go nie lubić. Umarl jak miał 58 lat - za wczesnie.

Slyszalyscie o korzeniu irysa na bolesne zabkowanie?
EKO BABY Sklep - Ząbkowanie
Chcialam stestowac i wyslalam slubnego do apteki a ten zamiast zony aptekary sie posluchal ze niby zdania co do skutecznosci sa podzielone i sprzedala mu jakis homopatyczny badziew w postaci kuleczek ktore nie pomagaja.

o irysie nie slyszalam. Ale o Veilchenwurzel (korzen fiolka) jak najbardziej - sprzedaja w DM na zabkowanie :-) Nie mielismy okazji przetestowac, wiec o skutecznosci nie napisze ale podejrzewam, ze wyjdzie taniej niz w aptece a i nikt jego skutecznosci nie podwazy zmylajac chlopa na zakupach :-D

reklama
Do góry