reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Na szczęście nie miałam jeszcze przyjemności tańczenia na jezdni na letnich oponach. Za to bączki na zakręcie już kręciliśmy :eek::eek::sorry: nie życzę nikomu, na szczęście wyszliśmy bez szwanku - i my i samochód, podziwiam Maćka za zimną krew... :no::no::no:
Jest taki jeden wiadukt kijowy zaprojektowany... Nas tam obróciło (ale ciiii nikt nic nie wie :-p), teść przyjechał i mówi "kurna, z tym wiaduktem coś jest nie tak, bo mnie zarzuciło, ale spoko - dałem radę... gość za mną niestety wmontował się w barierkę" a my :szok::szok::szok::szok: hmm czyżby... masakra - nie znoszę tamtędy jeździć.

kugela - wiem, że Cię nie było... ale nie dam głowy - to Ty pisałaś, że gdzieś wyjeżdżacie? :-p:-p

sama nie wiem, co pisalam anik ;-)U nas dzis rano w miejscu urlopowym zima, huhu, snieg po kolana, zamiec, 4 auta w rowie lub je zarzucilo - na 40km odcinku. Dojechalismy do domu a tu sniego ani du du. 2 godziny jazdy a jak 2 pory roku :eek::-D

No to nieźle:-D

Sobota wieczór - zamiast miło spędzać czas z mężem, siedzę na forum i na necie... Ale niestety, on dzisiaj ma taki humor (dzięki miłym osobom), że i ja mam ochote pochlastać się z radości... :-:)-:)-:)-(

witajcie...doczytałam Was ale nie mam siły na rozgadywanie sie , napisze cos wiecej jutro. JEstem psychicznie wykonczona dzisiejsza walka z szefem ale na koncu powiedziałam juz jasno to jest moja decyzja i na tym poprzestaje i odpuscił uffff co za ulga. NAjgorsze jest to ze on kaze mi sie zastanowic nad powrotem bo nie chciałby zebym wracała do pracy na jesien tylko na wiosne bo jesien w kosmetyce to martwy sezon, a juz miałam w planach sie uwolnic z tamtad

witajcie! noc bardzo dobra Ola obudziła sie o 5,30 ale dała nam pospac do 6,30 jak wstalismy to była ogromna kupa po same pachy wiec nic innego czekała ja kapiel bo nie było sensu chusteczkami tego wycierac a poza tym nie chciała sie odkleic ufffff ale smrodek był
Pieszczoszka u nas nie ma wcale sniegu ale chyba mrozik był bo szyby w autach pozamarzane
zycze wam miłej niedzieli

pieszczoszka - u nas w czasie urlopu bylo +1st i ubralismy Oliemu body+pajacyk+sweter+sztruksy+czapka bawelniana uszatka+kombinezon narciarski z kapturem i bylismy godzine na dworzu. Potem na godzine do hotelu, w ciepelko, cycek, kolderka, mamusia i znow na godzinke na dwor, potem przerwa 2 godziny, cycek dla niego, dla nas obiad w hotelowej restauracji i z malzem na pol godziny (a dla mnie relaks przed TV) ale ze sie juz sciemnialo to do tego jeszcze nakrycie wozka (wczeniej bez niczego). No i caly czas buda odkryta, bo spacer bez ogladania drzew = protest na maxa :-p

reklama
Dziewczyny jak objawialo sie u Waszych dzieci uczulenie na mleko? Gabrys po pierwszym mleku mial takie male pryszczyki na twarzy wiec odtawilam i wczora inne mleko podalam i dzisiaj cala twarz krosciata i czerwona, jutro inne mleko podam i jak nie pomoze trzeba do lekarza isc niech przepisuje mleko

Do góry