reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Na szczęście nie miałam jeszcze przyjemności tańczenia na jezdni na letnich oponach. Za to bączki na zakręcie już kręciliśmy nie życzę nikomu, na szczęście wyszliśmy bez szwanku - i my i samochód, podziwiam Maćka za zimną krew...
Jest taki jeden wiadukt kijowy zaprojektowany... Nas tam obróciło (ale ciiii nikt nic nie wie ), teść przyjechał i mówi "kurna, z tym wiaduktem coś jest nie tak, bo mnie zarzuciło, ale spoko - dałem radę... gość za mną niestety wmontował się w barierkę" a my hmm czyżby... masakra - nie znoszę tamtędy jeździć.
kugela - wiem, że Cię nie było... ale nie dam głowy - to Ty pisałaś, że gdzieś wyjeżdżacie?
Jest taki jeden wiadukt kijowy zaprojektowany... Nas tam obróciło (ale ciiii nikt nic nie wie ), teść przyjechał i mówi "kurna, z tym wiaduktem coś jest nie tak, bo mnie zarzuciło, ale spoko - dałem radę... gość za mną niestety wmontował się w barierkę" a my hmm czyżby... masakra - nie znoszę tamtędy jeździć.
kugela - wiem, że Cię nie było... ale nie dam głowy - to Ty pisałaś, że gdzieś wyjeżdżacie?
sama nie wiem, co pisalam anik ;-)U nas dzis rano w miejscu urlopowym zima, huhu, snieg po kolana, zamiec, 4 auta w rowie lub je zarzucilo - na 40km odcinku. Dojechalismy do domu a tu sniego ani du du. 2 godziny jazdy a jak 2 pory roku
anik.
Mama Krzysia :)
No to nieźle
Sobota wieczór - zamiast miło spędzać czas z mężem, siedzę na forum i na necie... Ale niestety, on dzisiaj ma taki humor (dzięki miłym osobom), że i ja mam ochote pochlastać się z radości... :----(
Sobota wieczór - zamiast miło spędzać czas z mężem, siedzę na forum i na necie... Ale niestety, on dzisiaj ma taki humor (dzięki miłym osobom), że i ja mam ochote pochlastać się z radości... :----(
witajcie...doczytałam Was ale nie mam siły na rozgadywanie sie , napisze cos wiecej jutro. JEstem psychicznie wykonczona dzisiejsza walka z szefem ale na koncu powiedziałam juz jasno to jest moja decyzja i na tym poprzestaje i odpuscił uffff co za ulga. NAjgorsze jest to ze on kaze mi sie zastanowic nad powrotem bo nie chciałby zebym wracała do pracy na jesien tylko na wiosne bo jesien w kosmetyce to martwy sezon, a juz miałam w planach sie uwolnic z tamtad
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ale śniegu
Laura spała całą noc ! i wstała o 5
Laura spała całą noc ! i wstała o 5
witajcie! noc bardzo dobra Ola obudziła sie o 5,30 ale dała nam pospac do 6,30 jak wstalismy to była ogromna kupa po same pachy wiec nic innego czekała ja kapiel bo nie było sensu chusteczkami tego wycierac a poza tym nie chciała sie odkleic ufffff ale smrodek był
Pieszczoszka u nas nie ma wcale sniegu ale chyba mrozik był bo szyby w autach pozamarzane
zycze wam miłej niedzieli
Pieszczoszka u nas nie ma wcale sniegu ale chyba mrozik był bo szyby w autach pozamarzane
zycze wam miłej niedzieli
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kurcze zazdroszcze... u nas tak biało,że ledwo nasze auto widać!
mam pytanie. Jak ubieracie maluchy na spacer przy takich temp. i jak długo spacerujecie:?
mam pytanie. Jak ubieracie maluchy na spacer przy takich temp. i jak długo spacerujecie:?
pieszczoszka - u nas w czasie urlopu bylo +1st i ubralismy Oliemu body+pajacyk+sweter+sztruksy+czapka bawelniana uszatka+kombinezon narciarski z kapturem i bylismy godzine na dworzu. Potem na godzine do hotelu, w ciepelko, cycek, kolderka, mamusia i znow na godzinke na dwor, potem przerwa 2 godziny, cycek dla niego, dla nas obiad w hotelowej restauracji i z malzem na pol godziny (a dla mnie relaks przed TV) ale ze sie juz sciemnialo to do tego jeszcze nakrycie wozka (wczeniej bez niczego). No i caly czas buda odkryta, bo spacer bez ogladania drzew = protest na maxa
reklama
czarnula83
Fanka BB :)
Dziewczyny jak objawialo sie u Waszych dzieci uczulenie na mleko? Gabrys po pierwszym mleku mial takie male pryszczyki na twarzy wiec odtawilam i wczora inne mleko podalam i dzisiaj cala twarz krosciata i czerwona, jutro inne mleko podam i jak nie pomoze trzeba do lekarza isc niech przepisuje mleko
Podziel się: