reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

zanetaa u nas nocka widze podobna, U mnie Amelia wstala z placzem o 4 i po godz nie wytrzymalam i wlaczylam jej bajke i nawet niewiem kiedy zasnela, ale jak R szedl do pracy po 6 stej to jeszcze nie spala:shocked2:, ja niewiem co z nia ostatnio.

Olka wstala w nocy dwa razy wiec nie jest zle, spi lepiej niz Amelia..

suzi sciskam cie mocno

reklama
Suzi straszni ci wspolczuje- na prawde czepia sie was wszystko po kolei :( &&& zeby maly szybko wyzdrowiaj i wrocil do domu- piekny on jest- patrz mimo choroby usmiech nie schodzi mu z twarzy :) do schrupania:tak:

bea - własnie ja też nie wiem, częściej wstaję do starszaka niż maluszka:/koszmary? już sama nie wiem, przecież tak ładnie spał!

Nutelcia się obudziła, obgryza kartkę z rossmanna, a ja łapię za odkurzacz..

e: oglądałam mój serial i nasuwa mi się załosna myśl - dlaczego u nas nnie ma haloween? byłoby świetnie!

Suzi&&&

Flaurka ciemne frony są bardzo ładne, ale ja mam ten problem, że ciemnych mebli to raczej mieć nie mogę, bo kuchnia szeroka na 2m, a długa chyba na 7... Więc podzielona na dwa poziomy na tym wyżej meble i sprzęty na tym niżej będzie ściana z fototapetą i stolik do wypicia kawy, taki mały na 4 osoby. I właśnie w tym końcu za stolikiem jest okno, ale i tak raczej niewiele światła przez to okno wpada. Niby na wschód, ale niedaleko stoi stodoła, więc trochę zacłania. Tą stroną gdzie są sprzęty kuchnia jest połączona z jadalnio-salonem , znaczy ściana jest wybita i zostawiony tylko taki barek. Ale mimo to stolarz odradził mi ciemne meble, bo kuchnie trzeba rozjaśnić, ożywić. Mi się bardzo podobają meble w ciemnym fiolecie, graficie, czerni, ale musze zapomnieć... chociaż może te dolne szafki w ciemniejszym kolorze by uszły. Zwłaszcza,ż meble będą miały pod wiszącymi szafkami i blatami oświetlenie ledowe...

czesc dziewczyny! my wczoraj mielismy gosci wiec od rana bieganie szykowanie a i tak sie nie wyrobilam na czas :) spotkanie bardzo fajne, byli znajomi z 2,5 letnio coreczka. super dziewczynka. Stas tez byl kochany, on uwielbia gosci i jest wtedy bardzo grzeczny.
a poza tym to kiepsko mi ostatnio spi w dzien. byl taki czas ze robil 2 drzemnki po 2 godziny i wieczorkiem spal jeszcze 30-40min a teraz ledwo 3 razy po niecalej godzinie spi, i to tak niepsokojnie, wybudza sie.

troche podczytalam ale nie wszystko. widzialam ze pisalyscie o nocnych budzeniach. moj budzil sie tak po 3-5 razy i zawsze dawalam mu piers ale ostatnio postanowilam nie karmic go za kazdym razem - bralam na rece, jak nie zasnal po 5-ciu minutach to dopiero karmialam ale przewaznie zasypial. i tak zrobily nam sie 2 karmienia w nocy - co ok. 4-6 godzin w tym jedno juz prawie nad ranem.

postaram sie doczytac reszte ale nie wiem czy sie uda bo Stas niby spi ale jakos sie wierci wiec pewnie zaraz bedzie pobudka.

reklama
Witajcie,

Suzi kochana :-( na szczęście z Alusiem już jest dobrze :) :*

Nie oglądałam niestety programu o słoiczkach bo... spałam do 10 :zawstydzona/y::zawstydzona/y: no co, Krzyś też spał :-D:-D

Zanetaa - no dobra, uczepiłyśmy się siebie nawzajem :-D (pewnie dlatego, że nasze dzieci dzieli 1 dzień :-D) zero śluzu u nas, żadna chlustająca, taka rozciapana i lekko kwaskowa w zapachu. Dziś zmniejszam porcję gluteny do pół łyżeczki, a w razie czego skoczę w pon. sama do jego pediatry i podpytam co i jak.

Mój drzemie, zmęczył się szaleństwem i piskami :-D

Natalka
- tak o to dokładnie mi chodziło z zagęszczaniem, u nas niestety kleik przejdzie tylko raz dziennie, 3 razy to kaszka musi być, bo nie doje Łasuch :no::no::-D:-D

Do góry