reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ali Wszystkiego najlepszego:)

A my dzisiaj wstaliśmy o 9:45:( tzn ja wstałam, bo Mikołaj jak się obudzi to leży w łóżeczku i czeka, aż my wstaniemy... Aż mam wyrzuty sumienia, że ja sobie spałam, a on leżał z kupą biedactwo moje i czekał, aż raczę wstać...

reklama
dziec po ataku marudyzmu zasnal wtulony w moje udo i nie pozwala mi sie ruszyc a na bb pustki, nie dajecie mi tu "uwiezionej" nic do czytania :baffled:

Kugela-faktycznie niefart. Moja pospała 1,5 godziny więc obejrzałam sobie Chirurgów, pozmywałam, zrobiłam pranie. Chyba trzeba będzie o spacerze pomyśleć bo jak na razie to tylko do sklepu wyskoczyłyśmy po spożywcze zakupy.

emilka2 WITAJ

DLA Alusia: wszystkiego najlepszego, polroczniaczku, oby juz nic ci sie nie przytrafilo
:tak:

katasza ogladasz nowe odcinki Chirurgow, czy stare? Ja uwielbiam ten serial:)))

U nas duzo sie dzieje, R ma jutro 30 ste urodziny, zaprosil multum ludzi ja niewiem gdzie ja ich pomieszcze i jeszcze ten halas ooooohhhh.
Mamy goscia przez tydz wiec malo czasu na pisanie tym bardziej na nadrobienie was...postaram sie pozniej doczytac co tam sie u was dzieje, teraz lece, uciekam do sklepu, musze jeszcze mieszkanie ogranac przed jutrzejsza burza...

Hello :)
witam nową mamusię :)
Moje dzieci ostatnio się zmówiły i ani chwili wytchnienia dla mamusi. Marudni oboje,śpią o różnych porach,w chacie syf,ledwo na zupę mi się udało przystawić a córcia już uwagi się domaga,na drugie ruskie kupne bo nie mam czasu na gotowanie ostatnio.

Też niedawno zaczełam oglądac Chirurgów-pierwszy sezon dopiero i bardzo fajny ten serial,tylko czasu na oglądanie jak na lekarstwo i idzie mi to jak krew z nosa.
Natomiast zaczął się nowy sezon mojego ukochanego Dextera-kocham ten serial :)

reklama
Do góry