reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

I ja się witam. Męża już do pracy wyszykowałam, dziecko leży w łóżku i sobie pokrzykuje a ja kończę śniadanko. Z rana musimy na jakieś zakupki spożywcze wyskoczyć bo nie bardzo jest co na obiad zrobić, koło południa jakiś normalny spacer i tak nam zleci większość dnia. Noc na szczęście względna i nawet udało się do 7 doleżeć w łóżku.

Jakoś z rana weny brak więc miłego dzionka wszystkim życzę.

reklama
oj dzis wyspana :)
Laura spała do 7:30 z jedną pobudką o 5 na jedzonko..
Od wczoraj ciągle przewraca się na brzuch i próbuje raczkować. Mocno odpycha sie nogami .. ale kiepsko jej idzie praca rekami .. ale strasznie uparcie próbuje sie przesuwać

czesc dziewczyny! witam sie przezibiona :( glowa mi peka, gardlo boli, z nosa cieknie... wiecie moze co moge brac na przeziebienie jak karmie piersia? pamietam ze na gardlo pisalyscie chyba o tantum verde?

dzien dobrerek, jestem i ja :)
nocka nawet, nawet nie mozemy narzekac bo zawsze moze byc gorzej :-)
Pieszczoszka dziewczyny maja racje kup te rajstopki lub skarpetki z abs bo zawsze ja zamortyzuja i bedzie mogla sie odepchnac. Super ze Laura jak na wczesniaka tak pieknie sie rozwija :-)
Ali samych słonecznych i kolorowych dni :-):-):-)
Jak ten czas szybko leci juz zaczynamy wchodzic w 6 miesiac zycia naszych bobasków. Dopiero byłysmy w ciazy, pozniej szykowałysmy sie na porodówki , wracałysmy z takimi malutkimi istotkami do domu a one juz sa poł rocznymi niemowlakami. szok.
she zdrówka dla ciebie i calej rodzinki
u mnie tez weny od rana brakuje
dobra uciekam czas na sniadanko i cwiczonka

czesc dziewczyny! witam sie przezibiona :( glowa mi peka, gardlo boli, z nosa cieknie... wiecie moze co moge brac na przeziebienie jak karmie piersia? pamietam ze na gardlo pisalyscie chyba o tantum verde?

She, syrop *spam* na naturalnych składnikach na przeziębienie, pastylki tantum verde, herbata z cytryną i miodem.

My już tez na prawie pełnych obrotach! Ninia buszuje na macie i wydaje dziwne dźwięki! A ja jak zwykle z rana, zamiast się za coś wziąć to pogłębiam uzależnienie od bb.
Wczoraj wieczorem zrobiłam szarlotkę i z lodami pochłonęłam dwa kawałki i teraz tez mnie woła "zjedz mnie, zjedz!!!" Ale się powstrzymam, bo nieładnie objadać się szarlotką z lodami o 9.00.

Ali - pół roczku już! Ojacie, wszystkiego najpiękniejszego z tej okazji :-)

Z tym czasem to jak z procą. W ciąży powolutku się proca napinała, a pocisk czasu jak wyskoczył w dniu porodu tak leciiiiiiiiiii :-D Łapaj trzymaj stoooop! :-D

Ali - pół roczku już! Ojacie, wszystkiego najpiękniejszego z tej okazji :-)

Z tym czasem to jak z procą. W ciąży powolutku się proca napinała, a pocisk czasu jak wyskoczył w dniu porodu tak leciiiiiiiiiii :-D Łapaj trzymaj stoooop! :-D

Oj, chciałoby się zatrzymać, chciało! Teraz u nas przynajmniej cudowny czas! Ale niestety, czas biegnie ...

reklama
Do góry