reklama
Martusia22267
Fanka BB :)
mysio oby to tylko chwilowe było &&&&
zanetaa super że Hanulka już lepiej
melduję że druga jedynka też już się przebiła i mamy już dwa dolne kielonki:-):-):-)
malutki śpi standardowo jak co dzień od 20 więc już luz mamy i zajadamy się nachosami z dipem meksykańskim mniammm! nie ma to jak zdrowe odżywianie
leje strasznie za oknem.... pewnie jutro będzie kichowata pogoda
dobra zmykam obejrzeć kuchenne rewolucje.
zanetaa super że Hanulka już lepiej

melduję że druga jedynka też już się przebiła i mamy już dwa dolne kielonki:-):-):-)
malutki śpi standardowo jak co dzień od 20 więc już luz mamy i zajadamy się nachosami z dipem meksykańskim mniammm! nie ma to jak zdrowe odżywianie

pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kurcze a u mnie nikt nie jest alergikiem a Laura alergie ma.
Seba uspał Laure .. boże co bym bez niego zrobiła ..
co do kupek po bebilonie pepti są kupy takie jak po mleku z piersi
nawet na puszce tak pisze
Martusia to masz małego gryzonia
Gratulacje wielkie !
Seba uspał Laure .. boże co bym bez niego zrobiła ..
co do kupek po bebilonie pepti są kupy takie jak po mleku z piersi
Martusia to masz małego gryzonia
Flaurka
Dupa - drze sie jak opetany jak tylko smak tego czegoś poczuje - ja sprobowalam, nie dziwie mu sie. JUtro kupie Nan HA - ponoc ma smak najbardziej zblizony do mleka matki, a i pediatra ten zalecala, ale pozydzilam 10 PLN i kupilam tansze.
Suzi - to widok z 3 pietra tylko
Martusia - gratki
Suzi - to widok z 3 pietra tylko
Martusia - gratki
Martusia22267
i teraz znalazłam duży pozytyw mm bo jak dam mu paluch do buźki to masakra jak gryzie hehe jak sobie wyobrażam co by teraz robił z sutkami to masakra ałaaaa hehe
dzisiaj próbował też przekręcać się z plecków na brzuch i dał radę ale z moją pomocą tzn musiałam mu troszkę dupkę pchnąć za każdym razem a on dumny jak paw i wielki banan jak już na brzuchu lądował chyba nie jarzy że to z pomocą mamy hehe
a co do mleka dla alergików to oby żadne dziecie nie musiało być na nutramigenie mojej koleżanki mała była i jak spróbowałam to masakra ochydctwo straszne! wcale się nie dziwiłam że mała pluła nim dalej niż widziała...
pieszczoszka pomoc tatuśka jest nie oceniona!

dzisiaj próbował też przekręcać się z plecków na brzuch i dał radę ale z moją pomocą tzn musiałam mu troszkę dupkę pchnąć za każdym razem a on dumny jak paw i wielki banan jak już na brzuchu lądował chyba nie jarzy że to z pomocą mamy hehe
a co do mleka dla alergików to oby żadne dziecie nie musiało być na nutramigenie mojej koleżanki mała była i jak spróbowałam to masakra ochydctwo straszne! wcale się nie dziwiłam że mała pluła nim dalej niż widziała...
pieszczoszka pomoc tatuśka jest nie oceniona!

Ostatnia edycja:
U nas jednak to chyba nie ospa, bo od wczoraj nie przybyło nam kropeczek
Jutro idę trochę do ludzi, pracuje jutro w sądzie jako ławnik a Oleńka będzie miała dzień z tatusiem. Uciekam bo mąż wrócił z pracy. Dobrej nocy:-)
jaka u nas burza była.. aż mi światło przygasało i główkowałam gdzie mam świeczki w razie w, okazało się, że mam tylko dzieci z chrztu
, na szczęście Miśkowa latarka wisi na lodówce
nie była potrzebna, ale coś się dalej błyska.
Pieszczoszka - nie ma zasady. ja ze skazą do dziś (po nabiale mam wysypkę, jem mało co, mleka w ogóle), Misiek ze skazą, Barti też, a Hanula - nie. pocieszę Cię - większość dzieci z tego wyrasta - Barti je jogurty, czasem oreo z mlekiem, serki, śmietanę, jajka. oczywiście czasem mu wyjdzie wystypka lub jak przesadzi to ma na przedramionach i udach "tarło", ale nie jest źle.
idę spać póki mogę. aaa - odziewdziła mnie siostra Miśka - ta fajniejsza
jak to dobrze pogadać z kimś kto ma więcej niż 4 lata...
kudłatych snów i &&& za potrzebujące!!
Pieszczoszka - nie ma zasady. ja ze skazą do dziś (po nabiale mam wysypkę, jem mało co, mleka w ogóle), Misiek ze skazą, Barti też, a Hanula - nie. pocieszę Cię - większość dzieci z tego wyrasta - Barti je jogurty, czasem oreo z mlekiem, serki, śmietanę, jajka. oczywiście czasem mu wyjdzie wystypka lub jak przesadzi to ma na przedramionach i udach "tarło", ale nie jest źle.
idę spać póki mogę. aaa - odziewdziła mnie siostra Miśka - ta fajniejsza

kudłatych snów i &&& za potrzebujące!!
O, dawno nie byłam tu pierwsza
Dzień dobry Kochane, ja właśnie szykuję się do sądu, małego do przedszkola, karmię Olęńkę i ogólny zamot od rana. Oj, niedługo tak będzie niestety na co dzień jak przyjdzie wrócić do pracy
Miłego dnia:-)

Dzień dobry Kochane, ja właśnie szykuję się do sądu, małego do przedszkola, karmię Olęńkę i ogólny zamot od rana. Oj, niedługo tak będzie niestety na co dzień jak przyjdzie wrócić do pracy
Miłego dnia:-)
reklama
Podziel się: