Mi jest tak troche trudno uwierzyc ze juz brzuszek moze sie pokazac tak wczesnie ?
Wiem ze nie ma na to reguły ale zazwyczaj mowia ze w 4 miesiacu sie poajwia.. ja tez mam brzuszek ale raczej sadełkowychoc jeszcze nic nie przytyłam..
Wiecie co moj maz tak sie cieszy z moich piersi , mi sie ledwo w stanik meiszcza i bede musiała niedlugo kupic rozmar D.. ale sa dla mnei straszne , wstydze sie ich. Wczoraj ogladalismy ponownie dom i stałam z 1,5 i jak wsiadłam do auta mowie do meza " ze bola mnie na dole plecy jak u starej baby" a on mi na to , ze to pewnie od piersi bo w koncu pare kg nosze ..
Suzi , dzieki za infooo, widzisz mi w aptece powiedziaął zem oge brac .. dupa blada , dobrze ze tego nie ruszyłam.. póki co zaparcia jakeis mam ale jeszcze do opanowanei. ale za 2 tyg zapytam gina o srodki pomocnicze i zobaczymy czy pokryja sie z Twoimmiparafinka słyszałam ze jeste narawdę dobra..
No ja z reguły mam raczej malusi brzuszek więc też jestem w szoku że mnie tak wyrzuciło, i to już z miesiąc temu... a jeżeli chodzi o piersi to witam w klubie - musiałam zainwestować w staniki rozmiar większe. Mój D cieszy się i smuci zarazem, bo chociaż piersi większe to miał zakaz dotykania ich bo tak mnie bolały... więc jedynie to sobie mógł popatrzeć... no ale powoli przestają boleć