reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dzieci juz w domu nakarmione wiec ja znowu mam chwilke na BB

Dolofka
profilaktycznie na zaparcia jedz suszone sliwki, morele, swieze jablka i staraj sie pic wode niegazowana okolo 1,5 litra

U mnie brzuszka jeszcze nie ma, jest jakas malutka oponka z poprzednich ciaz ale to nie to...pomimo tego w klasyczne moje rozmiatry juz sie nie mieszcze, nooo moj maz tez sie cieszy ze mi piersi rosna :-p mowi ze sa prawie takie jedrne jak 18 lat temu kiedy sie poznalismy:sorry::baffled:

reklama
dziewczyny wlasnie siedze i tak podotykalam piersi i w ogole mnie nie bola, nawet jak mocniej naciskam.. a tak codziennie cale dnie bolaly tak po bokach i jak dotykalam, co mam robic? boje sie..

U mnie brzuszek juz sie pojawia:tak: Zawsze mialam brzuch ale widze ze sie juz powiekszyl,spodnie staja sie ciasne:tak:
Oczywiscie moj m tez cieszy sie z moich powiekszonych piersi:-D
Bylismy z Misia u lekarza ma zakaz chodzenia do przedszkola dopoki nie obejrzy ja larygolog:-( Mamy wizyte na 18.10:tak: jestem jakas padnieta:baffled:U nas prawie caly dzien padalo:angry:
A USG mam tak pozno bo moj lekarz przyjmuje tez w innej przychodni gdzie moze ma lepszy sprzet:tak: Milego wieczoru zycze a ogladacie "Przepis na zycie"? Super polski serial:tak:Polecam

Carmella mnie sie wydaje ze mnie tez przestaly bolec na jeden,dwa dni a teraz znowu mnie bola:tak: Mysle ze to nic zlego, zobaczymy co jeszcze napisza inne dziewczyny:tak:

witajcie.

Poczytałam w biegiu co nieco.
Dołączam do grona z wywalonym brzuchem.:-D:-D:-D
Moja Klaudia już się dziś pytała ,którą piłkę Kubusiowi połknęłam :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Bóle też jakoś mnie wszelkie omijają za to dziś jest mi wybitnie niedobrze..
Nie miałam cały dzień prądu i neta ,więc na bieżąco nie jestem.
Pozdrawiam i miłego wieczorku.

reklama
teraz zrobilo mi sie slabo, mam dziwne dreszcze i slysze jakby za ścianą.. nie wiem, co sie dzieje...

edit: dziekuje za poprzednie odpowiedzi... teraz wstalam to prawie zemdlalam, zakrecilo mi sie w glowie...

Do góry