reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Azula to moja psinka , jeszcze nie wylizala buzki Jaskowi ale uwielbia go wachac:D.
Ja z 10 lat temu mialam usunieta 8 ze znieczuleniem u normalnego dentysty nic nie bolalo. Bylam zdziwiona ze dentystka wyrwala a nie wyslala do chirurga bo kozen mialam tak powywijany ze szok , ale wyrwala calego.

reklama
Witajcie,

doczytałam po łebkach, dzisiaj cały dzień na mieście - miałam trochę do pozałatwiania, Mały zaliczył spacer w deszczu, przymusowy. Poza tym zrobiłam rundę po 5 aptekach i żadna nie miała Nutritonu... zamówiłam, może będzie jutro... A jak nie - trudno, będę mu zagęszczała kaszką.

As - trzymam &&& za Karolcię, mam nadzieję, że to tylko od ząbków, a nie żadna wirusówka!
Olisiaa - współczuję Kochana... mój też po przebudzeniu potrafi czasami ulać... i ja też nie zawsze wiem, jak odróznić jedno od drugiego, ale myślę, że wymioty u takiego smyka nie różnią się chyba aż tak mocno od naszych. Myślę, że przy wymiotach Olenka by płakała :) :*
Zanetaa - mój też ulewał na początku sporadycznie i mało, a teraz? No widzisz, aż mnie zastanowiło... Jeszcze wczoraj 3 razy poszła woda... na szczęście nie są to wielkie ilości. Mało tego, uleje i się śmieje, a czasami odnotuje ten fakt tylko tym, że się lekko otrzepie - bo nieprzyjemnie. Hanusia też ulewa wodą? I jakiś czas po karmieniu np. godzinkę, dwie? (Bo po fikaniu, składaniu się w pół itp. akrobacjach to wiesz :p). Jeśli tak, to padnę - i uwierzę, że się zmówili :p

Buziam wszystkie mamy i maluszki :):*

witam ja teraz tylko na momencik mam pytanie? jaki biustonosz mam ubrać pod biała cienka bluzke niby biały , ale za bardzo go widać , i mysle nad cielistym ???

mojego dziecia cos napadlo - cale popoludnie bije sie lewa lapka po brzuszku az ma czerwone slady :szok: Nie wiem co to za nowy obyczaj ale mu podkladam misiaki do amortyzacji i przytrzymuje te "agresywna" raczke :sorry:

Zobacz załącznik 502829Zobacz załącznik 502830
Zdjecie zrobione chwile po upadku widac po lewej stronie zaczerwienione czółko. A tak sobie jemy obiadek. Tata dziś kamrił córunie :D
Jejku :) Sama słodycz! A guz go wesela sie zagoi :tak::*
brudasek mały:-D

jak sie pierd... to już wszystko. Zaczęła mi się kruszyć ósemka:sorry2: totalna załamka bo do wyrwania mam już cztery ósemki z tym,że dwie są zdrowe i nie przeszkadzają. A pozostałe dwie to masakra jakaś.. jedna sie kruszy a druga rosnie bokiem i wbija sie w policzek.. wyrwanie dwóch tych zębów plus zdjęcie to koszt 600zł :-:)szok: boże kiedy ja z tym zrobie jak tu na życie nawet nie starcza..
Pieszczoszka wlasnie miałam proponować studentów, oni robią za drmo, ja tak "reperuję" uzębienie:tak: Najlepiej udac sie do studentów na 5 roku;-)
mojego dziecia cos napadlo - cale popoludnie bije sie lewa lapka po brzuszku az ma czerwone slady :szok: Nie wiem co to za nowy obyczaj ale mu podkladam misiaki do amortyzacji i przytrzymuje te "agresywna" raczke :sorry:
Kugela pamiętasz jak pisałam o trzaskaniu się po głowie? U Aluska bicie się po brzuszku było preludium do głowy:-D ale dzieki Bogu robi to bardzo sporadycznie:tak:

nie strasz suzi, nie strasz :szok: Pamietam co pisalas. Po glowce sie drapie, tzn. nie tak jak po buzce (do krwi) ale tak sie gladzi "filozoficznie" :tak:To bicie po brzuszku wcale mi sie nie podoba :no:

reklama
Do góry