reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

uhm to prawda - jedzmy, ale najgorsze jest to że już dawno nie miałam ochoty na tatar tak bardzo jak w tej ciąży :szok:

reklama
hehehe ja w pewnym momencie miałam taką ochotę na piwo i mój mi przytargał ze sklepu leszka 0 i nawet jednej małej butelki nie wypiłam, bo dostałam takiej zgagi że mi się w ogóle wszystkiego odechciało ;-)

Hej dziewczyny :)

Pozdrawiam z Łodzi. Brzydko dzisiaj jest strasznie.

Z doświadczenia powiem wam ze w ciazy powinno sie unikac surowizny , alkoholu i grzybów. a reszta może być. Wędzone tez o ile nie bedziecie obgryzać kostek :-)

WItam Drogie Panie:)
Ojjj dziś miałam koszmarną noc...prawie wcale nie spałam:-( stresy jakies mnie dopadają:zawstydzona/y:
Chciała bym zasnąć i obudzić sie w 15tc :-D
U mnie leje :szok:

u mnie też dolegliwosci zero zreszta z pierwszym tez nic nie było, tylko strasznie chce mi się palić zwłaszcza wieczorkiem ajjjj wytrzymam:)

ja w pierwszej ciazy nie mialam prawie wcale dolegliwosci ..
a teraz mdli mnie, brzuch pobolewa( moze inaczej nie daje zapomniec o swoim istnieniu:-)), spodnie mnie uwieraja na drzuchu...

reklama
jakie mdlosci :)
ja nie mam zadnych dolegliwosci ciazowych
az sie czasami zastanawiam czy napewno w tej ciazy jestem :) hehehe
Ja tak miałam przy pierwszej ciąży a teraz to zupełnie przeciwnie - mdłości, zawroty głowy, bóle brzucha, piersi, podwyższona temp, przerywany sen... :( kiedyś nie wierzyłam że to prawda z tymi objawami i mi się dostało.

Do góry