reklama
Hej dziewczyny
Pozdrawiam z Łodzi. Brzydko dzisiaj jest strasznie.
Z doświadczenia powiem wam ze w ciazy powinno sie unikac surowizny , alkoholu i grzybów. a reszta może być. Wędzone tez o ile nie bedziecie obgryzać kostek :-)
Pozdrawiam z Łodzi. Brzydko dzisiaj jest strasznie.
Z doświadczenia powiem wam ze w ciazy powinno sie unikac surowizny , alkoholu i grzybów. a reszta może być. Wędzone tez o ile nie bedziecie obgryzać kostek :-)
czarnula83
Fanka BB :)
Hej dziewczynki dopisuje sie do tematu termin 2 maj a powiedzcie mi jak wasze mdlosci?
jakie mdlosci
ja nie mam zadnych dolegliwosci ciazowych
az sie czasami zastanawiam czy napewno w tej ciazy jestem hehehe
czarnula83
u mnie też dolegliwosci zero zreszta z pierwszym tez nic nie było, tylko strasznie chce mi się palić zwłaszcza wieczorkiem ajjjj wytrzymam
napewno wytrzymasz
WIOLKA1509
ja w pierwszej ciazy nie mialam prawie wcale dolegliwosci ..
a teraz mdli mnie, brzuch pobolewa( moze inaczej nie daje zapomniec o swoim istnieniu:-)), spodnie mnie uwieraja na drzuchu...
a teraz mdli mnie, brzuch pobolewa( moze inaczej nie daje zapomniec o swoim istnieniu:-)), spodnie mnie uwieraja na drzuchu...
reklama
Ja tak miałam przy pierwszej ciąży a teraz to zupełnie przeciwnie - mdłości, zawroty głowy, bóle brzucha, piersi, podwyższona temp, przerywany sen... kiedyś nie wierzyłam że to prawda z tymi objawami i mi się dostało.jakie mdlosci
ja nie mam zadnych dolegliwosci ciazowych
az sie czasami zastanawiam czy napewno w tej ciazy jestem hehehe
Podziel się: