reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Przeczytałam tekst tego starego "czegoś" i jestem w szoku, jak w taki sposób można traktować kobiety-matki. U nas ząbkowanie ruszyło pełną parą, dziąsła twarde, kazek narzeka, mało je i budzi się w nocy dwa razy jak nigdy. Staś chodzi do klubu maluszka, dzieki czemu mam wiecej czasu dla Kazia a on dobra zabawe. Dzis wyjechał na weekend do dziadków wiec ja zaplanowałam sobie milion rzeczy na tych kilka dni, oczywiscie same przyjemnosci:) Wczoraj wraz z mężem podjelismy decyzję o trzecim dziecku, co prawda dopiero za trzy lata, ale i tak bardzo sie cieszę, poniewaz do tej pory nie chcial o tym nawet slyszec, a teraz zmienil zdanie. Muszę jednak odczekać aż wszystko się prawidlowo zrosnie po moich dwoch cesarka, dalismy sobie trzy lata.

reklama
trafne porownanie, Flaurka, bo u inzyniera musi cos (na ogol skomplikowanego) dzialac a filozof moze wymyslac farmazony w oderwaniu od rzeczywistosci a jak jeszcze obrzuci bezbronne kobiety blotem to trafi do mediow i skasuje niezla kase za swoje frustracje. Nie watpie, ze Kanta czytal, bo Kant tez sie kobietami brzydzil :wściekła/y:Wiecej lektur jednak chyba nie mial bo jakosc jego polszczyzny tez pozostawia do zyczenia. Jezyk to podworkowy a nie z intelektualnych salonow :cool: Czasu na niego z cala pewnoscia szkoda ale kiedy mi synek zasnal na rekach to do niczego innego jak myszka nie dosiegnelam :sorry:

Jupi! Moj chytry plan dzis sie powiodl :) dziecko nakarmione o 18:30, potem wykapane spalo prawie do 22:30 :) Wlasnie skonczyl cycac, wiec pielucha i dalej spanko.

Kugela, Fiore pewnie sama ci odpowie, ale ona nie moze jescmiesa, jej organizmnie przyjmuje zadnych protein zwierzecych i reaguje na nawet male ilosci bardzo gwaltownie. Maz i coreczka mieso/ryby jedza.

Zmykam. Na czytanie profesorkajuz sie nie zalapie. Jako ciekawostke podam, ze pare lattemu w jednym ze stanow AU planowano dodatkowy podatek od trzeciego i kolejnych dzieci, jako ze zuzywaja tlen i produkuja odpady... Nie przeszlo i ucichlo. Ekolodzy...

kugela oj kochamy te nasze maleństwa i faktycznie mimo że często narzekam że cięzko to uwielbiam jak kiedy do niej podchodze z ryku rodzi się szeroku uśmiech :-)))))))))

katasza z pierogami podziwiam ja nie umiem i chyba się nie naucze :-((((((

Flaurka tez jestem ciekawa z czym tesciowa przyjedzie czekamy na wiesci :-))))

pieszczoszka mam nadzieje że już po wszystko jest ok i sebastian zaraz będzie w domu

Areszt uchylony!!!!!!!!!!!!!!! dziś Sebastian wychodzi !!!!!!!!!!!!!!! :-D

Dziękuję wam kochane za kciuki i wspieranie mnie !!!!!

ps. pozniej wiecej napisze bo puki co jest dalej w areszcie bo trzeba załatwić jakieś formalności..dziś mnie czeka wycieczka do Katowic ..będe musiała pojechac po niego jak sie ze mna jakoś skontaktuje .

Pieszczoszka ,a nie mówiłyśmy jest dobrze i cieszę się z Tobą.Reszta niestety nie doczytałam nic poza tym ,że wszędzie państwo pomaga tylko nie w Polsce.U nas dziecko to wyrzeczenia :tak:.Co do pierogów to uwielbiam ale jeść ,a nie je robić.My mamy kiełbaskę ,boczki i żeberka M zrobił ,uwędził i teraz nawet zwykła zupa jest pyszna:-D.Całuję wszystkie deszczowo po nocy jak z noworodkiem 7 razy pobudka ale mam nadzieję ,że to było jednorazowe:tak:

Witajcie ja dziś weny na nic nie mam chyba przez tą paskudną pogodę:-(
Pieszczoszka super dobrze że już po wszystkim i odetchniesz:-) Widzisz mówiłyśmy że wszystko się dobrze skończy:-)
Uciekam bo młodzież się dopomina mojej uwagi:-)
Spokojnego popołudnia dla wszystkich:-)

reklama
Do góry