kilolek
podwójna listopadowa mama
kasiulaja mam umowe do sierpnia przyszłego roku i tylko do tego czasu moge wziac wychowawczy
Teraz mam takiego nowego paytczaka, nie wiem jak sie nazywa i o co w nim chodzi, bo kurcze najpierw go nie podlewałam i zawitł, podlałam po jakims czasie i opadł, przesuszyłam nie pomogło, podlałam, nie pomogło. Dziwny jakis. Moze jendorazowy...
&&&&&&&&
hit zaraz po "wścieklych wózkowych babach"
o raz na 2 tygodnie to nawet bym powiedziala dosc czesto jak na zamiokulkasa. Ja swojego podelwam nie czesciej jak raz w miesiacu a nawet czasem i co 2 miesiace i ma sie bardzo dobrze. Niestety u mnie tylko sukulenty przezywaja :-) jak miałam nianie w domu to mi strasnzie je zrujnowąła, bo co 2 dzien podlewała, połowa mi pogniła. Zamiokulkas, moj ulubiony przetrzebiony w połowie ale i tak dobrze ze chociaz połowe uratowąłam. Przesusyzłam i zaczał odbijac.Flaurka, kugela krzycze na Waskwiatki trzeba miecJa mam chyba 25
Flaurka polecam Ci takiego http://upload.wikimedia.org/wikiped...olia_1.jpg/245px-Zamioculcas_zamiifolia_1.jpg
Podlewasz raz na 2 tyg a ja czasem i rzadziej - ale u mnie nie schna bo juz sie przyzwyczaiły tylko tego musisz postawic na podlodze a kolumne wyrzucic, co zlym rozwiazaniem nie bedzie bo mlody sobie za 2-3 mce nic na glowe nie zwali
wróć - 27 zle policzylam, bylo 28 ale maz mi jednego ususzył jak mnie nie było kilka dni.
Teraz mam takiego nowego paytczaka, nie wiem jak sie nazywa i o co w nim chodzi, bo kurcze najpierw go nie podlewałam i zawitł, podlałam po jakims czasie i opadł, przesuszyłam nie pomogło, podlałam, nie pomogło. Dziwny jakis. Moze jendorazowy...
no to czekamyWłaśnie dzwonił prawnik.Rozprawa dopiero zakończyła się o 11:00.
Sędzia zakończył sprawe tego jednego chłopaka co był też w to wmieszany i stawiał się wczesniej na rozprawach,a sprawe Sebastiana przekazał innemu sędziemu...
Jutro jest posiedzenie co z Sebastianem. O godzinie 10:00.
Więc dalej nic nie wiem:-(
Jutro prawnik będzie wnosił o uchylenie aresztu i wstawianie się na kolejne rozprawy bo niby mogą być jeszcze 2,ale wstawianie się już z wolności.Ma nadzieje,że sąd uchyli to i przystanie na taką propozycje.Ale wszystkiego dowiem się jutro.Więc dalej proszę o mocne kciuki..
&&&&&&&&
to jakas celebrytka jest, prezenterka, z tego co wyczytałam to idiotka ale teraz o juz slawna w cały świat. Wszędzie sa te zdjęcia.
hit zaraz po "wścieklych wózkowych babach"