reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka, szkoda że nie wiesz jeszcze nic i do jutra musisz czekać.

A ja w szoku. Dostałam właśnie okres- poprzedni sie skończył 3 dni temu :szok: I czekam... godzina 12, może jeszcze dziś w końcu po prawie ROKU czekania rzyjdzie mi kasa jakaś...

Pieszczoszka mocno sciskam i oczywiscie trzymam kciuki za jutrezjszy dzien
little nina witaj ponownie, jasne ze cie pamietamy :-D
u mnie kwaitkow tylko kilka sztuk z tego 4 storczyki, jeden fiołek, jedna kawa i skrzydłokwiat. Na tym koniec :tak:
noc u nas koszmarna Ola budziła sie cyba z 5 razy od godz 19.00 jak zasneła i spała do 7. Teraz jest marudna no ale zgonie to na pogode bo u nas deszczowo i wietrznie.
Flaurka ale sie usmiałam z tych twoich dystrybutorow...dzieki za poprawe humoru :-D:-D:-D dobrze ze jestes.
Szkoda ze Carmelli juz nie ma ona tez potrafiła całe forum rozbawic jak cos napisała

Pieszczoszka - a jak zakończyła się sprawa tego drugiego chłopaka?

Flaurka ale sie usmiałam z tych twoich dystrybutorow...dzieki za poprawe humoru :-D:-D:-D dobrze ze jestes.
Szkoda ze Carmelli juz nie ma ona tez potrafiła całe forum rozbawic jak cos napisała

Mysiochomis też nieźle daje radę w tej dziedzinie:)) No cóz - Zielona Góra - zagłębie kabaretowe - do usług:)

probuje Was doczytac ale moj synek wymyslil sobie ze najlepsza zabawka bedzie dzis dla niego mama. niekoniecznie musze go nosic, ale mowic, spiewac, robic glupie miny i obowiazkowo patrzec w oczka. jak tylko odwroce wzrok, nawet spiewajac, to jest pisk. nie interesuje go dzis nawet ulubiona mata a mnie boli gardlo od gadania, spiewania i buzia od strzelania min.
kugela, ja tez nasz skok licze juz w tygodniach a nie dniach :eek:

no to by bylo na tyle, wracam do malego piszczka

reklama
Dzwoniłam do ZUSu, nadal nie mają pełnej dokumentacji :wściekła/y::-:)wściekła/y::-( W życiu się tej kasy nie doczekam. Aż mi się wyć chcę...

Do góry