Pieszczoszka idź do Mops-u, porozmawiaj z pracownikiem socjalnym. Niestety nie jesteście małżeństwem więc pomoc z funduszu penitencjarnego ci się nie należy, ale może właśnie z opieki coś dostaniesz. I nie myśl o wszystkim na raz bo zwariujesz. Najpierw załatw widzenie, potem porozmawiaj z Seby szefem.
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Sebastiana szef bedzie w piatek bo jest na urlopie. Umówie sie z nim na spotkanie i powiem co i jak.
anik.
Mama Krzysia :)
Dokładnie, Sylwia - wszystko powoli :*
Katasza, Ty kujonie, gratuluje i trzymaj dalej ten kurs!
Pieszczoszka - co z Ciebie za pesymistka. Kara do 30 dni to DO 30 dni a nie OD 30 dni. Nie zakladaj najgorszego! Jest niska spoleczna szkodliwosc czynu to nawet jakby dostal wyrok skazujacy to nie bedzie on wysoki. Gorsze te wszystkie procedury i czekanie niz sam wyrok, uszy do gory!
Pieszczoszka - co z Ciebie za pesymistka. Kara do 30 dni to DO 30 dni a nie OD 30 dni. Nie zakladaj najgorszego! Jest niska spoleczna szkodliwosc czynu to nawet jakby dostal wyrok skazujacy to nie bedzie on wysoki. Gorsze te wszystkie procedury i czekanie niz sam wyrok, uszy do gory!
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
niech nawet beda te zawiasy ale ile beda go trzymac:-( ciekawe jak dlugo bede czekac na odpowiedz z sądu odnosnie tego widzenia
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
śliczny Aluś
ja zaraz dzwonie do darmowego prawnika z Interwencji..zobaczymy co mi powie
ja zaraz dzwonie do darmowego prawnika z Interwencji..zobaczymy co mi powie
Podziel się: