reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

hej laseczki mało sie ostatnio udzielam ale tak paskudnie się czuję mdli mnie od rana 5godz już mnie budzi złe samopoczucie i meczy do wieczora , na nic nie mam ochoty
dziewczyna jak wasza waga u mnie kilo do góry ale na brzuchu taka opona się zrobiła że hej
buziole dla waszych brzuszków
obiecuję poprawe i czestsze zaglądanie na forum
i jeszcze jedno bardzo wielkie wyrazy dla dziewczyn którym fasolki uciekły Trzymajcie sie i nie poddawać się !!!

reklama
witam :o)
Dzisiaj moja kolej na badania....przed wlasnym slubem sie tak nie denerwowalam!
Musze tylko synka do tesciowej odwiesc
Trzymajcie kciuki

suse powodzenia!
kaasia cierpliwosci i pogody ducha,niebawem poczujesz sie lepiej!!!

Eh...wyprawilam mezula do pracy,V juz na nogach,a ja ide zapodac sobie sniadanie bo zaczyna mnie ostro mdlic.I tyle z mojego "porannego czasu wolnego".

Suse nie bylabym taka pewna, z V trwalo do konca 5msc :no: Potem pojawil sie brak apetytu,bo sie pojawily inne problemy.
Wsunelam sniadanie,typowo obiadowe-tost z kozim serem i salatka z pomidorow.Myslalam,ze to dobry pomysl,ale moj zoladek stwierdza,ze nie za bardzo.Cierpliwosci.

Ostatnia edycja:
suse - oj mnie też już mdłości mijają i zaczynam jeść, ale tak za czterech....zaraz pewnie mi wywali brzuchol od tego jedzenia....
cieszę się,,,,że masz to samo bo już zaczynałam się martwić, że coś nie tak ze mną....wogóle czuje się znacznie lepiej....mniej śpie i jakaś taka promienna się zrobiłam....cere mam wreszcie ładną:-)

a jak tam brzuszki u Was? u mnie jeszcze spoko...tzn my z Mężem widzimy różnice, ale nie jest jakoś bardzo wywalony...od pępka w dół jest już brzusio i raczej to nie jest zwałek tłuszczowy...:tak:

buziaki...

karolcia juz pisalam parenascie stron temu,wiec sie powtorze.Ja mam brzuch taki "wielki",jaki mialam z V w 6msc(de facto,mialam maly brzuszek do 7msc),wyglada juz na srednio 4-5msc.Jestem dosc szczupla i srednio-wysoka(1,72cm),wiec brzuszek widac,oj widac.Juz mnie w kolejkach przepuszczaja:szok:

witam cos malo mnie tu u was jakos zadomowic sie nie moge, pewnie dlatego ze duzo na staraczkach siedze.
co do brzucha to u mnie nie ma roznicu , bo brzuch mialam dosc spory bo nie udalo mi sie schudnac po pierwszej ciazy i teraz nic nie widac. we wtorek bylam na kontroli i waga -2kg( wiem nawet dlaczego, przed ciaza mialam wiecznie wlaczone ssanie na slodycze a teraz patrzec na nie nie moge.
mdlosci mam od 4 tyg i myslalam ze powoli beda sie konczyc a ty z dnia na dzien jest coraz gorzej .
pozdrawiam wszystkie mamusie

Miały być już tylko dobre wieści!! Love - jestem z Tobą

Mojego brzuszka nie widać i całe szczęście, bo rodzina jeszcze nie wie, czekam na następną wizytę - może w końcu dowiem się, czy serce bije?! z Bartim brzuszek zaczął się uwydatniać początkiem 5miesiąca:)

ja już mdłości nie mam, chyba, że poszaleję i się zmęczę.. może to rekompensata za pierwszą ciążę (wymioty do 6miesiąca włącznie)?

reklama
Hey dziewczyny , ja wpadłam sie przywitac i bede znikac , mam troche do załatwienia na miescie , ale dzis za to wywinełam rano numer. Oczywiscie wszystki mi smierdzi , takze okna drzwi pootwierane jak najmocniej i wietrze. NO ale chciałam wstawic zmywarke i co ? jak ja otworzyłam to mnei tak cofło ze ledwo dobiegłam do toalety i zwymiotowałam :baffled: Dziekuje za takie atrakcje....
She cieszę sie ze z maluskiesziem wszystko gra ;)) i oby tak zostało
love, bardzo mi przykro, duzo z Nas tutaj bardzo dobrze rozumie jak sie teraz czujesz.. Nie wiem co ci wiecej napisac co by ci pomogło w takim momencie. Napiszę tylko ze 3mam za Ciebie kciuki. :*
Suse, Koniecznie po wizycuie wksakuj na necika i dawaj wieszci jak maluszek sie miewa ;)

Dziewczynki a płec najwczesniej kiedy mozna poznac ?
Milego dnia :-)

Do góry