natalka1704
Fanka BB :)
Dzien dobry kochane :-) a ja dzisiaj nawet wyspana :-) maly poszedl spac o 21 i tak pieknie do 1 nynal , po czym wstal na 10 min cycowania i zasnal spowrotem az do 4.30 i przed 6 jeszcze zasnal az do 8 i teraz znowu nyna :-) chyba pogoda mu sluzy :-) a ja dzisiaj nareszcie postanowilam cos ze soba zrobic i ide do fryzjera :-) 2 lata mnie juz nie widzial bo zawsze sama sobie grzywke scinam itp ale teraz zaszaleje i pocieniuje sobie wlosy jak wczesniej bo juz mnie moje denerwuja ,nie chca sie wcale ukladac poprostu za dlugie juz sa te kudly
mój maly tez juz sztywno potrafi trzymac glowe jak jest noszony i ładnie ja obraca a co do usmiechow to rozdaje tych swiadomych juz co raz wiecej jak sobie z nim rozmawiam lub sie wyglupiam a najbardziej mnie rozczula jak powie tym swoim glosikiem "aguu" no moglabym go wtedy zjesc :-)
mój maly tez juz sztywno potrafi trzymac glowe jak jest noszony i ładnie ja obraca a co do usmiechow to rozdaje tych swiadomych juz co raz wiecej jak sobie z nim rozmawiam lub sie wyglupiam a najbardziej mnie rozczula jak powie tym swoim glosikiem "aguu" no moglabym go wtedy zjesc :-)