Ja tylko na moment, bo dzień noszenia synka na rekach miałam i mam tyły w pracy i porządkach. Maciek od wczoraj kupy nie robił i miał brzuch jak kamień, płakał i się spinał. Nie pomogło 2-godzinne spanie na brzuszku, masaże, ciepła kąpiel, nic.. Sposobem jednej Kwietniówki użyłam oliwki i termometru - pomogło błyskawicznie, ale w szoku byliśmy, gdzie on to wszystko pomieścił Teraz najedzony lula, a ja się za remanent biorę, sterta ubrań do prania w kolejce czeka, blee..
czarnula - mój dzisiaj tak podczas jedzenia szalał, rączki i nóżki poszły w ruch, ale miał problem z kupą, normalnie nic takiego nie robi.
pieszczoszka - kicha z tym mlekiem, może po badaniach będzie miała podstawę je taniej wypisywać..? Nie znam się na przepisach, mógł się Twój S. od razu zapytać, dlaczego tym razem zniżki nie ma?
Zmykam, bo się właśnie młodszy dzieć obudził, całe 15min. dał mi odpocząć
czarnula - mój dzisiaj tak podczas jedzenia szalał, rączki i nóżki poszły w ruch, ale miał problem z kupą, normalnie nic takiego nie robi.
pieszczoszka - kicha z tym mlekiem, może po badaniach będzie miała podstawę je taniej wypisywać..? Nie znam się na przepisach, mógł się Twój S. od razu zapytać, dlaczego tym razem zniżki nie ma?
Zmykam, bo się właśnie młodszy dzieć obudził, całe 15min. dał mi odpocząć