kilolek
podwójna listopadowa mama
ciesz sie ze nie zdazylas zamówic, dopiero by ci bylo zal.WItam
Ale sie wczoraj wkur.... Mój S zaprosił mnie na kolacje żeby uczcić zaręczyny.
Poprosiłam mame,żeby została z małą - zgodziła się.
Dojechaliśmy z S na miejsce parkujemy auto a tu telefon..
- Sylwia ona płacze... dorobiłam jej mleka i nie chce jeszcze spać ! śpiesz się do domu ;/
Wiec wróciliśmy do domu.. wchodzę a tu co? mała śpi .
a mama : no zasneła własnie to mozesz teraz jechać .
a ja jej na to teraz to mnie w D... pocałuj !!!!!
Miałam takie nerwy ,ze szok!
Szykowałam sie jak głupia na ta kolacje żeby jakos wygladac.. A SZKODA GADAC !!!!
Dzis chrzciny małej a tu taka pogoda nie za ciekawa;/
dobrze,ze chociaz puki co nie pada.
musiałam sie wygadac
miłego weekendu kochane
ja tez dla przyjemnosci nie wychodze bez dzieci. Wysarczajaco sie nasłucham jak prosze, bo musze cos załatwic, nie chce przeciagac struny.Pieszczoszka - tak teraz będzie. my b. szybko nauczyliśmy się zabierać dziecko ze sobą. Barti przeważnie spał, a nikt mi nie dzwonił i nie wypominał, że bawi mi dziecko, a ja się szlajam..
teraz jeździliśmy po urzędach, to dziadki zostały z dziećmi, ale teksty w stylu "no przecież długo nie będziecie tam siedzieć!"już były. o wyjściu dla przyjemności nie ma mowy, ale liczyłam się z tym. z resztą teraz przyjemnością jest wycieczka z dziećmi lub spacer do miasta
ale rozumiem Twoje rozżalenie.
Moim nigdy nie leciała krew i wydaje mi sie, zę to nie najlepiej. Ja bym to pokaząla lekarzowiDziewczyny czy Waszym maluchom leciala lekko krew z pepka jak odpadl. mojego malemu z tydzien temu odpadl pepek i dzisiaj w nocy zauwazylam na pieluszce odbite kolko krwi z pepka. no i nie wiem czy tak powinno byc czy cos jest nie tak