reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Miśkam, ja od poczatku kwietnia ubiegłego roku jestem w domu, poniewaz wtedy własnie miałam pierwsza wizyte u gin w ciazy ze Stasiem i od tego czasu byłam na l4 a teraz zajmuje sie wychowaniem synka. Obecnie nie mam czasu sie nudzic, poniewaz caly czas pochłania macierzyństwo i dom. Pamietam jednak ze w pierwszej ciąży dużo spacerowałam, czytałam książki o ciazy i dzieciach, a takze buszowałam po lumpeksach i z racji tego ze robiłam to przez całe 8 miesiecy kupiłam za grosze niemal całą piekną wyprawkę dla Stasia:)

reklama
najbardziej mnie boli ze nie mam wsparcia w Mezu. dla niego jakies tam plamienie to tylko plamienie i uwaza ze kazda kobieta tak ma. w niczym mi nie pomaga, ma wszystko w dupie.
najbardziej mu tylko zalezy zeby w dziure wejsc i cycka dac pomacac. a jak nie to biedak focha ma
i jak tu byc wesolym? czasami sobie mysle ze jak poronie to poprostu bedzie znak ze nie powinnam wiecej miec dzieci.

Ja mam podobnie , mówie sobie ze będzie dobrze. na pewno jutro w gabinecie bede zdenerwowana na pierwszym usg.. ale nie zamartwiam sie , ze sie nie uda.

zapomniałam dodac, ze wlasnie przed chwilka doszedł do mnie zamowiony w zeszłym tygodniu pas ciazowy, ten czarny ze stopami:) i musze przyznac ze jest całkiem fajny, ładnie zszyty i z dobrego materiału, jestem zadowolona:)

najbardziej mnie boli ze nie mam wsparcia w Mezu. dla niego jakies tam plamienie to tylko plamienie i uwaza ze kazda kobieta tak ma. w niczym mi nie pomaga, ma wszystko w dupie.
najbardziej mu tylko zalezy zeby w dziure wejsc i cycka dac pomacac. a jak nie to biedak focha ma
i jak tu byc wesolym? czasami sobie mysle ze jak poronie to poprostu bedzie znak ze nie powinnam wiecej miec dzieci.
To są faceci.
My z Wenus ,oni z Marsa..
My zgodnie stwierdziliśmy ,że przynajmniej początek ciąży to nie czas na przytulanki.
Raz się skusiliśmy i było plamienie ,więc teraz post ścisły.
Zbyt długie dotykanie piersi też nie jest wskazane ,ponieważ rośnie poziom prolaktyny...:rofl2::rofl2:
Daj nieco na luz ,a niech ma focha .Przecież ty też możesz mieć ,prawda?;-):-):-)

Cześć dziewczyny :)
W maju zostanę mamusią po raz drugi. Każda ciąża to znak zapytania, zawsze jest ryzyko, dlatego ważne jest aby nie dzielić się tą cudowną informacją z innymi - bo to za szybko. Moja druga ciąża również jest zagrożona także lekarz od razu dal mi zwolnienie i zakaz na wszystko. Zastanawiam się tylko jak ukryć ciążę przed znajomymi w pracy - gdy moja nieobecność przedłuży się kolejny raz wszyscy staną się podejrzliwi

Czarnula to wez mez na rozmowe.Taka porzadna i niech facet w koncu zalapie,jak sie mozesz czuc.A jak cos,wiem ze to nie wiele,ale masz nas.Wesprzemy i to z mila checia!

reklama
zapomniałam dodac, ze wlasnie przed chwilka doszedł do mnie zamowiony w zeszłym tygodniu pas ciazowy, ten czarny ze stopami:) i musze przyznac ze jest całkiem fajny, ładnie zszyty i z dobrego materiału, jestem zadowolona:)
strzel fotkę ;-):-):-)

Cześć dziewczyny :)
W maju zostanę mamusią po raz drugi. Każda ciąża to znak zapytania, zawsze jest ryzyko, dlatego ważne jest aby nie dzielić się tą cudowną informacją z innymi - bo to za szybko. Moja druga ciąża również jest zagrożona także lekarz od razu dal mi zwolnienie i zakaz na wszystko. Zastanawiam się tylko jak ukryć ciążę przed znajomymi w pracy - gdy moja nieobecność przedłuży się kolejny raz wszyscy staną się podejrzliwi
Ja mam też ciążę zagrozóną.
Wiem co czujesz .
Te obawy nie pozwalają się cieszyć prawda?
Ale musimy trwać dla naszych maleństw,one nas potrzebują .Potrzebują mamy spokojnej i silnej psychicznie ,aby mogły się prawidłowo rozwijać.
Jutro mam wizytę o 18.45 i też już się boję ...:eek::eek::eek:
Witaj i spokojnych miesiecy życzę.
Pracą się nie przejmuj jakoś to przeżyją :rofl2::rofl2:

Do góry