reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
i ja:/....ciekawe kiedy cokolwiek ruszy....żadnych bóli,żadnych czopów....NIC!!:/ jeszcze się okaże że będę czerwcowa:/:angry:uparte dzieciątko!:no::crazy:

anik. wiem co czujesz ! moja mała nie raz mi tak daje popalić a jak wstaje ja karmic to ledwo na oczy widze.Zawsze zasypianie trwało długo a teraz wystarczy,ze zamkne oczy i juz spie.

dziewczyny zapisałyscie sie juz na badanie bioderek? ja ide 6 czerwca juz.

elvie ja podaje kropelki bo oczko prawe ropieje co jakis czas i powiem szczerze ,ze nie raz 3 dni nie ropieje nic a po paru dniach znowu zaczyna ropiec...

dzis ide z mala do przychodni bo kropki czerwone ma na brzuszku ..wiec pewnie przepisze mi w koncu to mleko na recepte typowe dla alergikow . chociaz po tym bebilonie hipoalergicznym juz jest duzo lepiej.chociaz pojawily sie male zaparcia..

mysio.. jak mojej tak śwista w nosku używam nosefrida i pomaga.

Witajcie Kochane
Ja kompletnie nie mam czasu na bb:(((
Pieszczoszko z moja mała tak samo. tez na oczy nie widze heh....z oczkiem tez :)mi tez prawe. Ja zakrapiam-ale zakrapiam nie przecieram sola fizjologiczna.poleciła połozna i pomaga.
w ciagu dnia Ola tez nie spi duzo... nic prawie nie moge zrobic. A 7.07 mam obrone...ciekawe kidy bede sie uczyc:(((
zaparcia sa nadal mimo zmiany mleka...aplikujemy laktulose...do momentu regularnych kupek..:-(dopajana jest duuuzo woda przegotowana...

Witam,
nie spałam prawie wcale, bo Maciek od północy do 6:00 zafundował mi 6 pobudek i 7 pampersów zapełnił. Teraz cwaniaczek odsypia, a ja muszę Lenkę do klubu wyprawić i się za robotę brać, bo dziś początek katalogu.

ELipaw - a czym zakrapiasz te oczka? Może Twoje kropelki jakieś lepsze? U nas bez przecierania się nie da, bo Maciek często ma tak zaklejone to oczko, że go otworzyć nie może:-(

Elipaw i inne nie mające czasu na bb ja też na początku czasu nie miałam i są dni,że też tylko wpadam i wypadam.Uszy do góry idzie lato ,a jesienią i zimą będziemy pewnie dość długo i często na bb.Dziś jakby chłodniej i ciut mniejsze mam obrzęki na nogach.Zawiana szyja jeszcze trochę boli ale widzę poprawę:tak:

Ja mam wizyte na 31 maja na wywolanie! Tez mam juz 2 cm rozwarcia i nic :/ takze raczej dzidzia bedzie 1 czerwca :) to tylko 4 dni :) pozostalo czekac :)

Powodzenia dla Wszystkich :)

witam sie i ja po nie przespanej nocy. Ola jakas taka markotna i marudna dzisiaj byla. Spala bardzo niespokojnie i co chwile jakis placz, nie wiem czy cos jej sie snilo czy moze brzuszek ja bolal ale ja jestem wykonczona, ledwo zyje.
U mnie tez brak czasu na bb i nie tylko, caly dzien maxymalnie wypelniony a o 21 to juz padam na "pysk" i nie mam siły na nic. Burdel w chacie jak nie wiem, sterta prasowania czeka a gdzie tu jeszcze obiad i spacer z mala. Nie moge sie wyrobic, moze przez to ze od 3 tyg cale dnie bylam sama w domu i musialam sie mala zajac i calym mieszkaniem. Mam nadzieje ze teraz jak maz zacznie wracac o przyzwoitej porze z pracy bedzie lepiej i popoludniu wezmie ja na spacer a ja nadrobie zaleglosci :-):-):-)
&&& za nierozpakowane

Pozwólcie, że i ja dołącze do grupy niewyspanych, niewyrobionych i nie mających czasu na bb:-D. Moja Oleńka dziś od rana też marudna, najchętniej to by cały czas na rękach u kogoś była ale tak się niestety nie da. W końcu wzięłam ją do wózka i na podwórko a ja pranie powieszałam, no i zasnęła ta moja pchełka:)
Nic, póki śpi idę ogarnąć domek, no i zaciskam &&& za te 2w1

reklama
niewyspana? taa, mimo pobudek co 3h, więc przyzwoicie. problem w tym, że chociaż wstaję na około pół godziny, to i tak budzę się niewyspana - odsypianie w dzień też nie działa, bo o 21 już nie mogę patrzeć na oczy - tak szczypią, ale to też dzięki kwitnącym akacjom..

Pieszczoszka - my jeszcze nie byliśmy u pediatry, ale wybieramy się w najbliższych trzech dniach, bo w czwartek Misiek wraca do pracy:/ pewnie dostaniemy skierowanie i trzeba będzie ustalić termin do ortopedy.

i po moim czasie na bb..

miłego dnia Kochane:*

Do góry