reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Wpadlam tylko na chwilke przywitac sie i powiedziec ze ja nadal 2 w 1 , nie bede Was narazie nadrabiala zrobie to pozniej , teraz pedze ogarnac mieszkanko po weekendzie. U nas piekna pogoda wiec chce sie zyc.
Majoweczki co z naszymi pociechami czemu nie chca wyskakiwac z brzuszkow??
Kciuki za te ktore rodza , za dzieciaczki w szpitalach i za wszystkie ktore chca w koncu urodzic:):tak::tak:

reklama
w szpitalu uznali,ze małej cofną sie pokarm i to niby z tego bo badania nic nie wykazały. Dzis i tak udaje sie z nia do lekarza rodzinnego bo dostala wysypki..ma ja na calej buzi a nawet glowce no i cala klatka piersiowa tez w czerwonych plamkach.Mysle,ze to moze byc uczulenie na mleko i pewnie powie mi zebym zmienila

Witam i znikam, bo się właśnie mały cycownik obudził, a jestem chwilowo sama z dwójeczką dzieci, więc mam sajgon.

kilolek - doczytałam o odejściu wód.. Trzymam kciuki za Ciebie &&&

Reszcie życzę miłego dnia;-) Oczekującym - doczekania się:tak:

bry
ja nadal 2w1 :((
PIESZCZOSZKA &&&&&& za Laurunie
kilolek &&&&&&&
dziewczyny a ja wczoraj miałam takie glosne pyk3 razy tak jakbym kapsel z butelki otworzyła i niewiem co to

Witajcie!
Przepraszam,nie nadrabiam teraz,moze usiade pozniej i podczytam.
Dziala mi net,ale nie wiadomo na jak dlugo.Sa problemy na lini,przez brzydka pogode.
Do tego trzesie nas troche od wczorajszego rana,ale DZIEKI BOGU zniszczen,ani ofiar w naszym miasteczku nie ma,jest tylko duzo strachu:baffled:
Do pozniej.Buziaczki Kochane!

p.s.Pamietam o Was non-stop.

WlaSnie mialam przekazac wiesci od ciebie, bo dopiero otworzylam bb. No ale sie spoznilam.

Kilolek &&&&&& fuksiaro :)

Rano bylam na ktg, dziecie ruchliwe i szczesliwe, skurczy ZERO. No coz... Ma jeszcze pare dni na decyzje o wyjsciu.

Lece konczyc obiado-kolacje, bo juz 19 i w brzuchach burczy ;)

Witam
Ja też na moment , bo myslami jestem z BB ale czasowo nie ma czasu heheh na nic ....miedzy jednym a drugim karmieniem latam jak torpeda co widac na wadze ku mojej uciesze :-)
maly ssak najlepiej to by cyckał na okraglo niewiem czy nie dojada czy chce tylko przytulania , dowiem sie w piatek jak pojdziemy na ważenie ...
dalej trzymie kciuki za reszte 2 w 1 , juz za niedlugo koniec maja wiec czas ciazy koniec :-)

ide bo moja pchelka zasneła a ja do roboty ( gdzie tu czas na odpoczynek hehehe)
milego spokojnego dnia

My po wizycie położnej, jutro lekarka nas nawiedzi. Korzystamy z pogody i wybieramy się na spacer:-)

elcia - u mnie było takie konkretne pyk jak mi wody odeszły;-)

dorka - oby synuś się wreszcie zdecydował wyleźć:-)

wikasik - jedz póki możesz, bo później dieta i człowiek się musi długo zastanawiać co może a czego nie, żeby maluszka brzusio nie bolał.

reklama
uff nadrobilam na tym watku Was :)
u nas całkiem dobrze, mały spi całymi dniami, je, robi kupy i znowu spi i tak cały dzien mija haha
zaraz na spacerek pojdziemy niech sie totleni troche :)

Do góry