reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

My dzisiaj też po spacerku, Mały spał, mam nadzieję, że nie będzie przez to zbyt aktywny w nocy. Teraz śpi wykąpany i najedzony :)

&&&&&&&&& za dzieciaczki i wszystkie 2 w 1, obyście się szybciutko rozpakowały :)

reklama
ja ciągle 2w1 :confused: no cóż jutro mam termin z usg więc zobaczymy i pełnia faktycznie jest więc zobaczymy
tyle dziś zrobiłam że mi nogi do tyłka wchodzą do tego spuchłam
pieszczoszka trzymam kciuki za córeczkę
wiolka życzę żeby synuś wrócił szybciutko do domku
miłego wieczorku

jestem i ja, choć wykończona..
mała cwaniara wymusza noszenie na rękach i to wtedy, gdy jestem sama w domu! jak tatuś wraca, to śpi w najlepsze i moje marudzenie, że ręce bolą bierze za symulacje;p mam nadzieję, że skoro nie spała za dużo w ciągu dnia, to noc prześpi, choć dziś kolej tatusia:D

padam na pysk, więc kolorowych snów Kochane!
Pieszczoszka, Wiola - &&&&!

Moja narazie na tyle grzeczna ze placze tylko.przy rozbieraniu. kapiel uwielbia,piersza zaraz w pierwszym.dniu nawet dobrze zniosla,chyba lubi ciepla wode.
poza tym.ide spac poki Zmijka spi:-)

Melduje sie w dwupaku w niedzielny poranek 40+5. I moze sprobuje jeszcze przysnac, choc nocka dosc udana, a maluch wlasnie przewala sie w brzuchu. Bedzie mimtego troche brakowalo :) jeszcze max tydzien i sie z synkiem rozdwoimy!

Modlitwa za chore dzieciaczki i ciezarowki, na ktore juz czas, a dzieci uparte.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja po prawie tygodniowej przerwie. Chciałam Was nadrobić ale nie dam rady. U nas wszystko ok, od wczoraj w domku. Ola jest kochana, karmię piersią. Reakcja Mateuszka na pojawienie się siostrzyczki bardzo pozytywna wczoraj, dziś popołudniu zaczął się robić złośliwy dla mnie. Mam nadzieję, że to chwilowe, staramy się poświęcać mu dużo uwagi więc mam nadzieję, że będzie ok.
Uciekam spać póki Ola śpi.
Dobrej nocy i &&& dla tych, które ich :tak:potrzebują

Ja wlasnie po drzemce. Dzis tak piekne slonce, ze planowalislismy jakis super spacer, no i usnelam na prawie 2 i pol godz! Ale teraz to moge spacerowac :) slonce nadal swieci. Myslalam, ze zastane tu jakiej ranne ptaszki, ale cisza. Podrawiam.

czesc dziewczyny! wczoraj udalo mi sie przetrzymac mojego maluszka wiec w nocy spal nawet niezle - 2 pobudki po 4 godzinach spania w jednym ciagu wiec chyba nie jest zle. teraz tez spi najedzony :) wczoraj bylismy razem na dluzszym spacerku - znajomi zaprosili nas na grilla a ja moglam tylko wachac te piekne zapachy :( no, nic trzeba sie przemeczyc narazie bez takich rarytasow :)
milego dnia Wam zycze, ide sie troche ogarnac poki moge :) dzis odwiedza nas moja babcia i ciocia wiec musze tez domek troche sprzatnac. postaram sie pozniej zajrzec. kciuki za wszystkie mamusie rozpakowane i nierozpakowane i dzieciatka szczegolnie te ktore w szpitalu sa! :*

Wtajcie!

U mnie noc bardzo dobra, ale nad ranem szkoda gadac - od 5 wygibasy na piłce, bo z bólu pleców chciało mi sie wyc dosłownie :-(

reklama
Hej - Kilolek - syty głodnego nie zrozumie - ja bym chciała mieć jakiekolwiek bóle, od kilku dni zero, nic, nada... Młody chyba podjął decyzje, że się nie rodzi, przeczekuje kryzys chyba...

Jedyne co mnie cieszy, to zmiana znaku zodiaku - zaraz się byk kończy i zaczną bliźnięta - a ja jakoś nie chciałam mocno tego byka, ze względu na znane mi byki... Jakieś takie wyciszone to są osoby, przy rodzicach wariatach by zginęło...

Do góry