reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie ja tylko na chwilkę. Melduję się nadal 2 w 1:wściekła/y: Dziś intensywny dzień, mąż w domu to postanowiliśmy posprzątać tak gruntownie przed przybyciem Julci:-) Ja mam nadzieję, że się coś dzięki temu ruszy ale pożyjemy, zobaczymy:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki, za Pieszczoszkę i Laurunię :-)za Wiole i Franusia mocne &&&&&&&&
Miłego i spokojnego dnia dla mamusiek i dzieciaków a dla ciężarówek chyba szybkiego porodu:-) Sobie też tego życzę. Postaram się zajrzeć wieczorkiem:-)

reklama
Majorka moze zdradz te super dete na obrzeki

Mnie tez przekonywali ze z moim cinienie, obrzekami i przy 3 dziecku nie mam szans doczekac do 40tc :baffled: taaa:wściekła/y:
Wczorajskrecalismy z mężem dzieciakom trampoline. Narobilam sie, nadźwigalam niemal do nieprzytomnosci i mówie jak po tym nie urodze to juz chyba ngdy. No i nie urodzilam! :wściekła/y:

w piątek dzien matki w przedszkolu, myslalam ze juz zdąże wrócic, a teraz to sie zaczynam martwic czy ja bede mogla isc

Hey Majoweczki !!!
Ja nadal 2w1 i nie zanosi sie na szybkie rozapkowanie :wściekła/y:a juz po terminie jestem.
Kilolek Ty w piatek masz dzien matki w przedszkolu a do mnie w srode przylatuja rodzice( na tydzien) i w tym czasie zamiast siedziec z nimi to bede siedziala ale w szpitalu:szok::wściekła/y:, jestem strasznie zlana ta sytuacje.
Do tego co chwile telefony i smsy czy juz urodzilam, a czy ja wogole mam zamiar urodzic? takie pytanie najbardziej mnie rozwalaja.
Jestem ciekawa ktora nastepna sie rozpakuje , a przy okazji to dzis w nocy pelnia wiec moze cos sie w koncu ruszy majoweczki.
Kciuki za potrzebujace i za malenstwa w szpitalu :tak:

I ja dołączam do trzymających kciuki, zwłaszcza za Maluszki będące w szpitalach - aby szybko do domku wyszły:tak:

Moją siostrę dopadła jelitówka, więc do nas nie przyjechała. Trochę rozbiło mi to plany, bo miałam zamiar ją do sterty prasowania zagonić (ona prasować bardzo lubi a ja nie znoszę). Poza tym pogoda cudna, więc spacerujemy. Maciusia dzisiaj trochę brzuszek pobolewał, bo matka diety nie trzyma:zawstydzona/y: więc obiecuję poprawę:tak: Lenka nam dziś nie spała po południu i po spacerku po 18:00 padła, więc śpi dziś bez kąpieli, a Maciusia wykąpiemy jak się obudzi, bo póki co też kima.

aga moze nie spedzisz za duzo czasu w szpitalu! moze wypuszcza Cie w ten sam dzien, jak mnie:-)
Aga musze Ci napisac, ze atmosfera jest tam super, mialam smiesznego studencika przy porodzie, przerazony byl strasznie;-) a poza tym na oddziale swietnie, polozne boskie, zalowalam troche ze wychodze bo gadalysmy caly czas, bardzo pomagaja i okazalo sie ze jedna z nich to moja sasiadka.
mialas juz ta wizyte z lekarzem?
AAA do Dublina ida upaly!! w poniedz ma byc 17 st!

Hej Dziewczyny :)

Ja dziś zgonię bo coś mnie dziś akurat musiał wziąć ból w ranie...
No ale nic, trochę pospałam, pojadlam jedzenia jałowego (mam dietę przez tą cesarkę), wyprowadziłam Gabrysia na 15 min na spacer pod dom :D. Dziś zaliczy pierwszą kąpiel w domu więc bedzie krzyk i płacz :p
Oczywiście mały dalej cyca :p ale już takiego wymuszania to u pięciodniowego cwaniaka to ja nigdy nie widziałam :p no ale nic muszę się przemęczyć żeby mu żółtaczka przeszła i trochę przybrał na wadze... Cyce mi się też już zagoiły więc nie ma co narzekać...

Zmienił mi się smak i zapach :/ kurde, ciągle mi śmierdzi jakby ktoś koło mnie ciągle palił...
I OKRUTNIE się pocę... 6 tygodni smrodu ode mnie... ja wale...

Pozdrowionka Dziewczyny.
&&&&&&&&&&&& za te w dwupaku
:*****************************

aga dzisiaj??? :szok: nie. Była 6 chyba to teraz znów 4.
A chyba, ze u Was jest inaczaj, bo sie nie znam na tym niestety

Z tym dniem matki to ze mi przykro to pikus, gozej z dzieckiem :-(

Nadal 2 w 1 !!! 100 telefonow dziennie!!! Masakra!!! Wylaz Mala !!!!! Alez uparte te dzieciaczki :)

Hej!!!

Wpadłam się zameldować!!! :-):-):-)

Nie wiem czy kiedykolwiek nadrobię zaległości... :szok::-D

Dziś wyszłyśmy z dwu dniową Lenką do domu :-) Mała jest słodka!!!
Zaczął się produkować pokarm więc maleńswo je i śpi...
Poród indukowany ale z pomocą mojego gina poszedł bardzo szybko, położna rewelacyjna, obsługa w szpitalu kapitalna, same miłe wspomnienia... :tak::-) do tego krocze bez cięć i pęknięć więc siedzę jak ta lala :-)

ufff ale mi cyce przybrały... :szok: ło matko...

Za potrzebujące trzymam kciuki!!! &&&&

reklama
Ja tez sie melduje 2 w 1. Bede jednak produkowac zaleglosci, bo jak informowalam na szpitalnym, "przymkneli" mnie i co gorsza nic nie robia a to juz w najlepsze 42tc :baffled: Dostepu do neta nie mam, ucieklam tylko na chwile z oddzialu (mam szpital 5 minut samochodem z domu) ale takich numerow przeciez nie moge odwalac za duzo :-p Gratuluje rozpakowanym, &&&&& za potrzebujace, szczegolnie za te przeterminowane (w ramach solidarnosci ;-) ), buziaki i do odklikania :happy2:

Do góry