reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

no sluchajcie jak nie urodze za tydzien to na panienski jestem zaproszona :-D i mam zamiar się wybrac :tak: pod warunkiem, ze mnie nie przeglosuja, bo albo bedzie u panny mlodej kilka metrow ode mnie albo w klubie w warszawie. klubu to ja juz nie zaryzykuje ale do sasiadki siie chetnie poturlam :tak: troche wrazen mi sie przyda :-D

reklama
jesli urodze w przeciagu najblizszych 24h to wypozyczam swojego psa - NIEODPLATNIE. W pakiecie z mezem. Tak mnie obie cholery zdenerwowaly, ze kto wie, jak to sie skonczy :szok:

Gia - ubaw to Ty bys dopiero miala, jakbys mnie w tej bieliznie zobaczyla :-D Namiot cyrkowy sie chowa :-D

Kugela :O no coś ty... co ci pies zrobił że aż takie kroki podejmujesz :p

Ja muszę jeszcze pogonić mojego Ciacha żeby wanienkę i stelaż wyszorował :p bo kurde o tym zapomnieliśmy :)

Dziewczyny wszystkie kwietniowe już się chyba rozpakowały bo omal na czerwcowe z przyzwyczajenia nie weszłam.Pieszczoszka też myslę o lokalu mam nadzieję ,że kasy na tyle będziemy mieć ,a jak nie to harówa w domu czego nie cierpię.

Mysiochomis - jakie kroki? Tyle dziewczyn lata po schodach, szoruje podloge, myje okna, seksi sie x razy na dobe i nic... Jesli moj pies ma wlasciwosci wywolujace porod to chetnie uzycze tej kudlatej cholery - sama od niej odpoczne a ona juz sie postara, zeby w ciagu doby dostarczyc tyle stresu, zeby nastapilo rozwiazanie :-p A ze maz sie niestety haniebnie w calej historii przysluzyl wiec zalaczam go w pakiecie dla wzmocnienia efektu :baffled:

Kugela - boś mnie kobieto zaintrygowała:) A czy do męża dołączasz instrukcję obsługi czy też można go użyć w dowolnej funkcji wywołującej poród? Bo coś mi tu stręczycielstwem pachnie, a to o ile mi wiadomo jest z jakiegoś powodu więzieniem karane w naszym kraju:)

ooo, nie ma tak dobrze Flaurka :-D Maz wystepuje tylko w funkcji "podrzegacza psa". Z psem tez zadnej zoofilii prosze nie uprawiac, bo pies jest co prawda stanu wolnego ale za to plci zenskiej :-) Ogolnie patent jest bardzo prosty: pies to stwor denerwujacy, maz tez ale w tandemie sa mieszanka piorunujaca :wściekła/y:Instrukcja obslugi w sumie nie jest potrzebna. Wystarczy spuscic psa ze smyczy i kazac mezowi zapobiec nieszczesciu. Juz sie wtedy oboje postaraja zmalowac cos skurczogennego :-p

reklama
Dopiero co do kompa usiadłam, doczytałam Was ale coś weny do pisania nie mam. W ogóle jakiś głupi dzień mam, rano dość długo pospałam a popołudniu znów padłam i spałam 2 godziny, ryczałam bez powodu i jakoś tak do d... Wieczorem namówiłam chłopaków na długi spacer a teraz cierpię, całe krocze boli a skurczy jak nie było tak nie ma:wściekła/y:
Oj nie marudzę już... dobrej nocy

Do góry