reklama
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Dziendobry witam sie i ja w dwupaku
Juz mnie ten stan dobija, ale dzis cos mnie lekusienkie skurcze lapia, ale to napewno nie to :// wstalam dzis o 6 rano odwiozlam M a zaraz nusia do przedszkola poszlabym troche pochodzic, zeby te skurcze rozkrecic ale pogoda taka za sie nie chce za okno wygladac :-( Jutro wizyta u poloznej ostatni raz spobuje odkleic biegun jesli znow sie nie uda moze we wtorek cesarka bede sie prosic bo juz mam dosc Trzymam kciuki za wszystkie na porodowce ale Wam zazdroszcze !!!;-)
Juz mnie ten stan dobija, ale dzis cos mnie lekusienkie skurcze lapia, ale to napewno nie to :// wstalam dzis o 6 rano odwiozlam M a zaraz nusia do przedszkola poszlabym troche pochodzic, zeby te skurcze rozkrecic ale pogoda taka za sie nie chce za okno wygladac :-( Jutro wizyta u poloznej ostatni raz spobuje odkleic biegun jesli znow sie nie uda moze we wtorek cesarka bede sie prosic bo juz mam dosc Trzymam kciuki za wszystkie na porodowce ale Wam zazdroszcze !!!;-)
zanetaa - u mnie sily tez nie te, wszystko robie w zolwim tempie ale moj "blad" polegal na tym, ze wiekszosc rzeczy wymusilam na m do sprzatniecia juz wczesniej ("profilaktycznie"): okna, framugi, lampy, kaloryfery i inne takie "niecodzienne" i tak duzo znow do roboty nie ma, nawet mimo lniejacego aktywnie psa. A sprzatania nie lubie, wiec to nie tak, ze bede sobie szukac nowych celow ;-) To juz predzej poczekam na burze, zeby pojezdzic rowerem
A na "przywileje" ciezarnych to i tak nie mialybysmy jak liczyc wczesniej, kiedy wszystko bylo ukryte pod grubymi kurtkami. Teraz mozna sie "obnazyc" i zwracac na siebie uwage
A na "przywileje" ciezarnych to i tak nie mialybysmy jak liczyc wczesniej, kiedy wszystko bylo ukryte pod grubymi kurtkami. Teraz mozna sie "obnazyc" i zwracac na siebie uwage
u nas się pogoda rozkręca, słoneczko pięknie świeci więc najpierw skoczę na zakupy i przy okazji spacer zaliczę. Tym bardziej, że ogarnia mnie jakiś kryzys senny a szkoda mi trochę dnia na spanie. Ja wiem, wiem już niedługo będę sobie w brodę pluła za to co teraz piszę
A z tymi przywilejami to faktycznie od niedawna można z nich korzystać. Zawsze znajdzie się jakiś prychający malkontent ale ignoruję.
A z tymi przywilejami to faktycznie od niedawna można z nich korzystać. Zawsze znajdzie się jakiś prychający malkontent ale ignoruję.
Witam sie,
Natalka no to ja juz nie wiem co z tym olejkiem robic, bo jakos nie usmiecha mi sie caly dzien w wc siedziec
U mnie ciagle jest co sprzatac ale nie chce mi sie, obiadu tez nie chce mi sie gotowac. POlozna mowila wczoraj zeby nie siedziec, spacerowac, chodzic po schodach i sexu duzo ale od sexu to mnie odrzucilo w polowie ciazy i nie mam ochoty w tym kierunku palcem ruszyc, wiec podziwiam te ktorym sie chce ja czekam az mi brzuch i tylek spadnie..
A ten ananas to na co? ja jem reguralnie i co on ma robic?;-)
Zazdroszcze rodzacym i trzymam kciuki!
Natalka no to ja juz nie wiem co z tym olejkiem robic, bo jakos nie usmiecha mi sie caly dzien w wc siedziec
U mnie ciagle jest co sprzatac ale nie chce mi sie, obiadu tez nie chce mi sie gotowac. POlozna mowila wczoraj zeby nie siedziec, spacerowac, chodzic po schodach i sexu duzo ale od sexu to mnie odrzucilo w polowie ciazy i nie mam ochoty w tym kierunku palcem ruszyc, wiec podziwiam te ktorym sie chce ja czekam az mi brzuch i tylek spadnie..
A ten ananas to na co? ja jem reguralnie i co on ma robic?;-)
Zazdroszcze rodzacym i trzymam kciuki!
Flaurka
Fanka BB :)
A ja sprzątam, z dość sporym zapałem, a to dlatego, że ja się po prostu nudzę TV oglądać mi się nie chce, grać w moja grę mogę max 1h i mam dość, gotowanie mnie odrzuca ze względu na zgagę - co można robić siedząc w domu 5 miesiąc??? A sprzątanie przynajmniej jakiś efekt daje i oko cieszy W ramach rozrywki jedziemy po południu do jednej dziewczyny z tego forum obejrzeć i mam nadzieję kupiC trochę sprzętu dla małego - bujaczek, fotelik i mata edukacyjna - wsio za 70 PLN, więc wybrzydzać nie będę Potem zakupy a na deser dentysta - od wczoraj potwoooornie ząb mnie boli, jeść nie mogę nic.
Anik - Tobie też powodzenia, dzisiaj 3-ka się zapowiada - to na razie chyba max
Anik - Tobie też powodzenia, dzisiaj 3-ka się zapowiada - to na razie chyba max
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Ollena ja to chyba nieudana jakas jestem, bo na mnie tak zadzialalo, zanim wypilam rozmawialam z trzema osobami i mialy tylko troche sraczke a po paru godzinach skurcze wiec moze warto sprobowac? Na mnie nie dziala kompletnie nic, wiec sie nie sugeruj A ananas zawiera bromelaine, ktora niby zmiekcza szyjke i przyspiesza porod http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth /planningyourbabysbirth/naturalbringonlabour/
ale ja tez zjadam codziennie i nic
Flaurke to udanych zakupow zycze i powodzenia u dentysty ))
Dziewczyny czym sie przemywa oczy jak dziecku ropieja?? Oskar ma okrooopne zapalenie spojowek i ropa mu normalnie cieknie dostal kropelki od lekarza, ale nie kazal niczym przemywac ale wiem, ze moja mama zawsze herbata czy rumiankiem czy czyms zaparzanym przemywlala? wie ktos cos o tym??
ale ja tez zjadam codziennie i nic
Flaurke to udanych zakupow zycze i powodzenia u dentysty ))
Dziewczyny czym sie przemywa oczy jak dziecku ropieja?? Oskar ma okrooopne zapalenie spojowek i ropa mu normalnie cieknie dostal kropelki od lekarza, ale nie kazal niczym przemywac ale wiem, ze moja mama zawsze herbata czy rumiankiem czy czyms zaparzanym przemywlala? wie ktos cos o tym??
reklama
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
No ale moj M gdzies wyczytal, ze trzebabybylo zjesc ich 7 na raz zeby faktycznie mogly zadzialac
Dzieki Kugela tak wlasnie myslalam, ze czyms takim mozna konowaly jedne ja tu powinnam byc lekarzem
Dzieki Kugela tak wlasnie myslalam, ze czyms takim mozna konowaly jedne ja tu powinnam byc lekarzem
Podziel się: