reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

ja juz po sniadanku, zrobilam sobie pyzy, a co se bede zalowac, małego zaprowadzilam do przedszkola a niech idzie i sie wyszaleje a nie w domu bedzie siedzial i mi marudzil :) zaraz chyba pojde polazic na klatke po schodach to moze cos sie ruszy wrr

reklama
A ja tez dziś termin i z OM i z USG i nico tylko mam kamienne nogi tak mi się zdaje nawet jak leze to ledwo nimi ruszam.No trudno jutro już muszę się zgłosić na IP może jeszcze wypuszczą,a może nie

i ja melduję się w dwupaku :-)
wczoraj brzuch mnie pobolewał jak na okres do tego skurcze ale nie bolesne, takie mocne napinanie mięśni w różne strony oby tylko dotrwać do 16go do 23:-D
może dziś jeszcze będę musiała zająć się dwójką dzieci więc będę miała 4 maluchy ale co tam dam radę:happy2:
elvie powodzenia
anik mój robił wczoraj pstrąga i też mam co sprzątać:-p
co do owijania nóżek to very very funny ;-) nie ma to jak dobre rady
joasia79 powodzenia i oby maluszek wylądował główką w dole
czarnula może idź pobiegaj:-D

Elvie &&& Powodzenia,szybkiego porodu i czekamy na swieze info :-)
Reszcie tez tego zycze!Badzcie silne i cierpliwosci duuuzo,duuuzo,duuzo!!! &&&

My jestesmy po kolkowej nocy,wiec nie powiem jak sie czujemy.W wiekszosci malym zajmowal sie S,a dzis na poludnie ma do pracy(w transportowce,wiec nie bedzie mogl odpoczac :-(),polozyl sie na chwile,ale juz niebawem bede musiala go budzic.Tak mi go zal.Ja za to lece na kawach,ale musze przystopowac,bo cos mi "krzywo",nie mowiac o humorze :dry:
Za to wiadomosc z ostatniej chwili,Leo obdarzyl mnie dzis swiadomym usmiechem.Rozplynelam sie :-)
Milego dnia Mjaoweczki!

Witam po nocy skorczowej,ale dalo sie spac:tak: Wieczorem bylo wiecej skorczy ale w nocy sie "rozplynely".Teraz co jakis czas sie zjawi jakis skorczyk,a rano wiekszy kawalek czopa mi wyszedl koloru rozowego:-DMam nadzieje ze to juz,dzis mam wizyte na 18.40 ciekawe czy dotrawam?
Mala mi marudzi wiec musze leciec:no:
Trzymam kciuki za potrzebujace:tak:
elvie trzymam kciuki za szybki porod:tak:

Witam!!!

Moje info z wczorajszej wieczornej wizyty na IP na odpowiednim wątku :tak::-)

Widzę że elvie już w drodze... :-) super!!! &&&

Za wszystkich potrzebujących trzymam kciuki :-):tak:&&&

melduje się i ja po średnio przespanej nocy, zresztą nie ma się co dziwić w ciagu dnia pospałam 3 godz a potem się kręciłam, miałam delikatne bóle aż w końcu się zerwałam i zaczęłam pakować torbę...także dziś rzeczy w miarę przygotowane, chociaz jakas cisza...może przed burzą bo cała wkładka w takim karmelowym śluzie, dzwoniłam do położnej i mowi, że może zaczyna odchodzić mi czop...ale to chyba tak na prawde jeszcze nic nie oznacza ???? moja polozna dziś na dyżurze do 19, wiec moze dla świętego spokoju podjade dziś do niej na KTG.

Witam was kochane :-) my juz od wczoraj w domku :-) synus wlasnie nyna wiec mam okazje chwile cos skrobnac . ogólnie czuje sie nie najgorzej , synus zdrow jak ryba a to najwazniejsze :tak:kochany jest bardzo , robi slodkie minki i w ogole jest caly do schrupania taka nasza kruszynka , no ale tez potrafi dac znac ze mu sie cos nie podoba :-) poki co sie cycolimy , zobaczymy jak nam pojdzie dalej ale dajemy rade wiec nie jest zle ;-) Dziekuje za wszystkie gratulacje :*** jak sie ogarne to napisze cos wiecej i wkleje fotke ;-) widze ze nas coraz wiecej rozpakowanych , super ,trzymam kciuki za nastepne :tak: :*****

reklama
Zupa wstawiona, niech się robi. Kąpiel gorąca wzięta ;-) i nadal cisza. Byle jakoś wytrzymać, ale mam już pierwsze objawy stresu - niedobrze mi i jestem strasznie senna..... Usiłuję pisać pracę mgr, średnio mi idzie skupienie się, no ale.. ;)

annte - współczuję męczącego porodu, mam nadzieję, że mój lekarz będzie na tyle rozsądny, że w razie, gdy coś nie pójdzie nie będzie zwlekał z cc i trzymał mnie w bólach nie wiadomo ile :baffled:

natalka - fajnie, że już z Kruszynką w domku jesteście :tak:

ciekawe co u elvie - czy to już to i jak im idzie.

Buziole :*

Do góry