reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
little nina do szpitala!!! od odejscia wod mozna urodzic expresowo! oj zazdroszcze!!

Ale bez choćby najmniejszych skurczów to raczej ciężko ;)

No wiem że mnie zostawią, dlatego się szykuje na spokojnie. Torba zapakowana, jak na razie wszelkie zabiegi pielęgnacyjne w toku ;)

Witajcie!
Dostalam wczoraj wiadomosc od As,tresc podobna do tej co na szpitalnym watku od Liljany.Szybko nie wyjda,bo As sie za dobrze nie czuje,nie mowiac wlasnie o zoltaczce Karolinki.Dostalam tez zdjecie malenkiej,ale As mi jeszcze nie odpisala,czy moge je umiescic na zamknietym.Czekam na wiadomosc,potem sie w razie czego pochwale w imieniu Kochanej As ;-)
U nas po 2och dniach dziwnej pogody,w koncu slonce pelna geba i cieplo,cieplo,cieplo.Na dzieciaki(i mnie) dziwnie ta pogoda dziala.Leo od 6:30 pojekuje co jakis czas,zakonczylo sie na kolysaniu go w wozku(czego osobiscie nie chcialam robic,jestem przeciwna takim zabiegom),ale jako ze sama padam,tak siedze i go "lulam":sorry:
Powodzenia oczekujacym i juz nie oczekujacym ;-) :* Milego Dnia Majoweczki :-)

little_nina dziewczyny maja racje , jak zaczely odchodzic ci wody( a z tego co przeczytalam to jestem pewna ze tak) to musisz jechac juz na izbe przyjec, nie ma co czekac na inne objawy.
zycze szybkiego i w miare bezbolesnego porodu;-):tak:

Jak już napisałam- TAK wybieram się na IP. Po prostu spokojnie się szykuję, wody czyste, ciekną a nie chlusnęły, objawów innych zero. Także się po prostu nie śpieszę, zresztą i tak transport za godzinę będe miała dopiero, bo jestem sama w domu ;)

Dzięki, mam nadzieje że faktycznie szybko pójdzie ;)

little nina - no to jak nie chlusnely to w porzadku :-) Dobrego porodu zycze &&&

Dokladnie, Katasza, kazali nam w takiej sytuacji wzywac karetke i po schodach pielegniarze maja znosic ciezarna na lezaco :surprised:

Martaik - nalpeszego!!! :-)

little_ninia trzymam kciuki aby poszło szybko i jak najmniej bolesnie.
martaik najlepszego!

U nas bez zmian,na razie nic nie zapowiada na wcześniejszy poród. Brzuch czasem pobolewa i ciągnie w dół jak na miesiączkę,czasem jakiś skurcz się pojawi ale to przepowiadające są. Na razie czekamy spokojnie.

kciuki za potrzebujace &&&&

Ja nie jestem w nastroju do pisania... tak pusto w domu bez najlepszego przyjaciela...:-( Doczekał narodzin Lauruni a pozniej bylo juz coraz gorzej... Bez niego jakos nic mnie nie cieszy

reklama
little juz pewnie dzisiaj lub moze jutro bedziesz miala maluszka, ale Ci fajnie :)

u mnie po staremu, tylko skurcze przepowiadajace, wiec wypasu nie ma hehe

juz po sniadanku i teraz boskie lenistwo mnie czeka.

mój mały znowu wczoraj uderzył troje dzieci, noz w morde codziennie mu powtarzam ze nie wolno bic dzieci a on raz na jakis czas musi to zrobic, nic mu juz nie dochodzi do tego małego łepka, chyba nastepnym razem jak uderzy dzieci to mu w skore dam. nigdy jakos wiekszych problemow z nim nie mialam na tle bicia dzieci ale odkad poszedl do przedszkola to juz pokazuje swoj charakterek, nie wiem juz jak z tym walczyc.

Do góry