reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Nie wiem czy wiecie... ja na chwilkę tylko... jesteśmy już z Iguniem w domku!!
mały urodził się po 12, 5 godzinach męki waga 3200 i 53 cm. zdrowy tylko ma ząbka płodowego, którego trzeba usunąć.
ja mam bardzo poranione sutki, karmię bebilonem.

reklama
Ilonka - gratulacje!!

Mnie się udało zdechłego M. wyciągnąć na krótki spacer, młoda się wyganiała a matka napasła lodami:zawstydzona/y:
Stopy mi spuchły, czas rodzić, ale skurczybyków brak:baffled:

A my mieliśmy przygodę po południu
shocked.gif
Po obiadku położyliśmy się do wyrka i cała nasze trójka zasnęła: Lenka w środku. Budzę się po 2h a obok mnie mokra plama na prześcieradle - myślałam, że mi wody odeszły a to Lence pampers przeciekł, bo miała pełnego, a leżała na brzuszku z nogami podwiniętymi, więc siuśki wyleciały
sorry2.gif
Dobrze, że ochraniacz mamy - właśnie się wszystko pierze..

elvie piekne :-D

Schizuje chyba.. caly dzien boli mnie krzyz jak nigdy, mam skurcze bolesne i bezbolesne, boli brzuch jak n @. Znowu mi sie wydawalo, ze mialam czerwona kropke na majtkach a teraz ciagle mi sie wydaje, ze mam mokro i biegam do lazienki co chwile... jak nic wpedze sie w chorobe psychiczna! w pierwszej ciazy tak nie mialam......

Ostatnia edycja:
Ollena - ja w pierwszej ciąży też jakaś spokojniejsza byłam podczas oczekiwania, a teraz ze sprawdzaniem wkładki mam tak samo jak Ty, ciągle biegam sprawdzać i każdego wieczoru mam przeczucie, że będę rodzić:-D Moje Kwietniówki 2010 czekają na Maćka jak na własne dzieci i jak się tylko dłużej nie zamelduję to już alarm i podejrzenia, że rodzę. Babcia dzwoni po 3 razy dziennie pytać, jak się czuję, a Maciejce w brzuszku dobrze i się nigdzie nie wybiera. Oszaleć można;-)

hahah jak siedze z małym na rekach i on spi to nauczylam sie obslugiwać laptopa STOPĄ :D i sobie jezdze po touchpadzie paluchem od stopy i jakos idzie:D jeszcze troche i naucze sie pisac syrami haha

bo laptop na stole a ja na fotelu:D

oto najlepszy dowod, ze macierzynstwo rozwija nowe umiejetnosci w zyciu kobiety :-D

Katasza - to masz bardzo podobnie z terminami jak ja i moj maz tez zawsze marzyl o trojce pociech :-D

Ilonka - gratulacje :-D A co to jest ten zabek plodowy i dlaczego trzeba go usuwac? Nigdy o czyms takim nie slyszalam :confused:

Ja to bym spokojnie czekala do tp ale Wy mnie tak nakrecacie, ze sama zaczne zaraz swirowac :-p:-D

Ostatnia edycja:
kugela niektore dzieci rodza sie z zebami, ale nie slyszalam ze trzeba usuwac, wrecz przeciwnie.

elvie to jakis obled ;)

reklama
dzisiaj zrobilam mega spacer pod gorke i teraz mam jakies lekkie skurczyki, mam nadzieje ze moze cos sie ruszy ale wydaje mi sie ze to sa tylko przepowiadajace bo zakluje - zaraz przestaje i tak wkolko ehh

Do góry