reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

oj to u mnie grzmi juz jakis czas ...chmury z daleka bylo widac ale chyba bokiem poszły ,troche wiaterek sie ruszyl ale nie licze na jakies wielkie ochlodzenie :no:

kurde jak mozna byc w taki upał glodnym ....no bo ja jestem a zawsze malo jadlam jak bylo ta goraco.....dziwne rzeczy ze mna ta ciaza robi..a dodam ze zjadlam juz lody :-p:-D

no najwidoczniej taki nasz urok olisiaa a nasze maluchy chyba poprostu jeszcze nie gotowe do wyjscia ;-) pozostaje nam cierpliwie czekac :tak:

reklama
No u nas w centrum też upał zelżał, pojawiły się chmurki ale na razie deszczu nie widać. Choć nie przeczę, że taka krótka wiosenna burza by mnie ucieszyła. Nawet bym później na spacer wyszła.
Dzień dzisiaj mega leniwy, zjedliśmy obiadek i dalej robimy nic. Brzuch mi twardnieje, ale nic się więcej nie dzieje. U mnie termin z usg wyprzedza termin z om więc po cichu liczę na to, że w ciągu najbliższego tygodnia urodzę. Inaczej zamęczą mnie te upały.

Olisiaa, Natalka- ja sobie myślę, że to już u was kwestia góra kilku dni jak nie godzin :) Nikt nie powiedział,że muszą być jakieś spektakularne objawy zapowiadające :)

Katasza dlatego ja mysle ze nas poprostu wezmie z nienacka , albo zaczna sie juz skurcze i sie rozkreca albo odejda wody ....w ostatecznosci te wywoływanie ale tego bym chciała uniknac ....

olisiaa chyba juz poszlo bo znowu slonce pelna para swieci a te odglosy burzy to gdzies z okolicy ciagle dochodza :tak: a duchota jak była tak jest :tak:

i po burzy..........

Ostatnia edycja:
natalka ja w kujawsko -pomorskim mieszkam a dokladnie okolice Torunia:tak:
maz mnie zagadal i zniknelam ale juz jestem;-)
a co do porodu to ja za pierwszym razem mialam rodzic 15 i jak w morde 15 sie zaczelo, moze z wami tez tak bedzie.
a teraz robie wszystko zeby juz urodzic a maluszek chce byc jeszcze w srodku. powoli stwierdzam ze moje starania nie maja sensu i daje spokoj

Mnie dobija nie wiem do jakich granic skóra na stopach da si ę rozciągnąć:szok:.No i już niestety jestem po czterdziestce to też daje w doope

hahah jak siedze z małym na rekach i on spi to nauczylam sie obslugiwać laptopa STOPĄ :D i sobie jezdze po touchpadzie paluchem od stopy i jakos idzie:D jeszcze troche i naucze sie pisac syrami haha

bo laptop na stole a ja na fotelu:D

reklama
Dziewczyny narzekajace na upal... i na 23 stopnie...przejsc sie do Was?!?!?!?! Mam 9 stopni od tygodnia i ciagle leje! CIAGLE!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry